Jump to content
Българският форум за музиканти

Fender Mustang II


freeride97

Recommended Posts

Здравейте, скоро мисля да си купя усилвателя Fender Mustang II .Искам да разбера дали някой има такъв и какви впечатления има и за какви стилове го използва ? ;) Четох в някой сайтове коментари някой добри други лоши.Сега да видя вашето мнение ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако говорим за това...

Ми... Свирил съм на такова, като за начинаещ е добре, за цената си, е супер, но пък никой не може да реши вместо теб, на мен ми допада един звук, на тебе друг и така :)

Това което мога да ти кажа е, че на мен ми хареса, като възможности, и като ефекти, но пък няма вградени ефекти, кубето е моделинг и имаше един crunch канал, и дилей и ривърб, имаше и тунер май...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъстанг 2 е като Мъстанг 1, ама с 20 вата по-мощно (Мъстанг 1 е 20 вата) и с по-голям говорител. Иначе си има 24 вградени присета, като на всеки може да се слагат по 12 вида модулации и 12 вида дилейове или ривърбове. Супер яки са и програмите, които вървят с него също така. С фендър фюз си правиш ефекти на компа, зареждаш ги на усилвателя и свириш с тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам мустанг 1 и като цяло съм доволен. За свирене вкъщи е перфектен. Единственото нещо, което не ми харесва, е че е само с 2 бандово EQ. Свиря метъл и позлвам присета Metal 2000, който е с тотално махнати среди и няма как да си ги увелича.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 1, то както е написал пича по-горе няма разлика в саунда освен, че говорителчето на 2-ката е по голямо. Кубенцето е перфектно за трейнинг у дома, може да се свири всичко а с 2-ката даже ще можеш да изнасяш и малки концерти ( естествено в по-малки клубове,стаи и т.н)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пръчка! Единственото му хубаво нещо е цената. Излишно усложнено и в същото време спънато от към корекции. Аз лично бих посъбирал още малко от закуски за приличен моделинг практис амп. На прима виста се сещам за поне три много по-сполучливи предложения. :music:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или пък Peavey vyrup 15 май беше...

Един колега го продава много изгодно много е точен, за 160лв. Иначе нов е 270лв.

Пак е моделинг и ми допада...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Аз имам също мустанг 1, но имам проблем - когато сменям присетите и ми се увеличава саунда автоматично. Нямам идея защо и нз как да го оправя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Увеличава ти се звука защото всеки пресет е запаматен със съответна сила на звука, трябва да ги пресейвнеш с по малка сила на звука.

Аз също притежавам Мустанг 1 и съм доволен - като за начинаещ аматьор като мен да си подрънквам упражнения и някое рифче заучено от нета . Като го ползвах известно време установих , че не ми харесва , че няма истински чист канал -всичко минава през процесора на кубето. Или се бъркам?!

Голям пюс е , че лесно се свърза към компа и там вече може доста повече да разцъкваш с различни модели ампове и ефекти, или пък да си дръпнеш от сайта на фендер готови пресети качени от други потребители .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.