Jump to content
Българският форум за музиканти

Фен-клуб Marshall


Karavadjo

Recommended Posts

Аз също съм фен и притежател на "Маршал"глава и кабинет.Но когато човек търси определено звучене,не трябва да търси само при Маршалите,има достатъчно марки,мисля че при Кольо стоят точно така нещата.Също има един български синдром,много по голяма част от музикантите свирят кавъри на известни парчета и затова се налага да звучат близо до оригинала,и от тук идва манията да притежава повече техника за различно звучене.Докато тези които не свирят кавъри си търсят звука който им допада ,пасва,защото свирят собствени парчета,но никой не обръща внимание на този факт, а постъпваме като Мечо Пух,колкото повече толкова повече. :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Пробвай чистия на TSL - 100 JCM 2000...ей така за обща култура. :)

 

Съм и не веднъж :) , мой много добър приятел има такъв. Говоря за чист звук като този http://youtu.be/haKq9QQVd3M

 

Не мисля, че има нещо общо с Маршъл (поне с тези върху които имам наблюдения)

Както по горе писах, чудесни ампове, но не са за мен

 

А моите писания не са тази тема, така че ги спирам. Просто отговорих на поредния пост в стил /...еди кое си е най великото....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Звездите не свирят с нищо от магазина, повечето са някакви извратени модели, а и после всичко се модва

Цецо, тук тотално грешиш :) Лично аз съм давал на една камара "звезди" за концертите им в Бг, Маршали "от магазина". И освен това всички си държат на конкретни модели, защото само с тях свирели icon_shithappens.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей хей тук започна да се изкривява темата и заприлича на говорилня и сравнение с други марки. По-горе съм написал "Фен-клуб Marshall". Има много марки и различни модели усилватели. И аз съм свирил с различни неще и не отричам тяхните възможности. Не казвам ,че марката Marshall е най-добра. Просто това е моята марка и моето звучене и ако на някой друг също му харесва и притежава нещо интересно от тази фирма усилватели може да постне снимка и да сподели мнението си с нас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм в кюпа с Marshall JTM 60 Combo. Продадох всичко останало, като изключим един Garland Blue Ripper преамп за разнообразие.

 

Снимки не мога да кача в момента...

 

А ако си купувам скоро друг амп 99% ще е някой от JVM серията, пробвах го в един магазин и останах доста впечатлен, най-вече ми хареса, че звучи отлично без да е много усилен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се изложа с Marshall Valvstate 65 R! Снимки нейде из темата за хвалбите. Напълно довеолен за домашно мародерстване върху съседите!

 

Тъй като темата си е за робовете на марките .. и аз съм в кюпа .. просто друго не ми харесва!

 

Герги

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Marshall 1960 AV кабинет брои ли се. Предпочитам и използвам друга марка усилвател, но на друг кабинет не бих се спрял. Любимото ми нещо просто. Хем звучи добре, хем на добра цена. Иначе за да не ходиме в страни от темата, един от любимите ми усилватели е стария оригинален Валвсетйт. Вторият китарист на бандата ми свири с това животинче и съм уникално доволен от звука. Някой ден и аз ще се снабдя с едно за спорта. Може да е евтин, може и да е хибриден, но никой не може да ме убеди че не звучи добре. За метал си говорим все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.НИКОГА няма да заменя Marshall , обичам всичко в всеки техен амп, лично мнение, не го налагам на никого и не бих...

2.СТИГА С ТЕЗИ ОФФТОПИЦИ!!! :band2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо оф-топици,аз пак да си кажа - старите английски Маршъл звучат в пъти по-добре от съвременните (естествено това си мое мнение),сега съм с маломощно 5 ватово Блекхард комбо с Еминенс - е пак си изкарвам тона с бос-овете и Гибсъна,но поне не тормозя бебето в съседство с децибели.

едит - крънч тона е запазената марка,от чисти ампове трудно се изкарва,но в крайна сметка лампата си звучи както трябва и това е..

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с крайно стъпало Marshall 20/20 el 84 и с кабинет Marshall 1936 2x12. Много съм доволен и от двете макар че и двата преампа които включвам в тях са Mesa Boogie. Нямам снимки трябва да направя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.