Jump to content
Българският форум за музиканти

ток


Bassko

Recommended Posts

  • Отговори 46
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
:godbless: Мен как ме е тресло...Два от всичките пъти беше твърде яко и дори ми спря сърцето...Не е никак гот.За да тръгне отново съм се блъскала в касата на вратата....

lol.giflol.giflol.gif

 

Това го видях чак сега, като ме "насочиха" към него...

 

Абе то като ти спре сърцето и си точно като иконката горе ма без да се въртиш.

Общо взето няма как да стигнеш до касата на вратата, а още повече няма как да разбереш че ти е спряло... :godbless::godbless::lol::););)

Как пък точно си разбрала...

 

П.п. защо на мене като ми е спрял главния мозък докато съм бил малък никой не се е сетил да ме удари в касата на вратата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как разбирам ли?Ами почва да те обзема нещо като лека паника,чувстваш някакво необяснимо напрежение и,когато си имаш проблеми със сърцето да ти кажа,не ти е за първи път,та си посвикнал.А така или иначе ме би ток от контакта ,дето е пред банята,така че касата ми беше на една ръка разстояние.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен не ме е прал ток от китарата или от звуковата апаратура, но от хладилници и печки - колкото щеш. Неомерът е не в зануляването (то по принцип нулата си е там), а в заземяването на ел инсталацията (е това вече го няма на много места). Повечето "масйтори" ги бъркат двете неща и затова много брейк денс се играе из панелките (а и не само там).

И сега малко офтопик или по-скоро полутопик:

Прибира се един човек в тях, ама напит до козирката - едвам гледа. Отваря вратата на тоалетната да пусне една вода... и хоп! Лампата на кенефа светва сама. Изпикал се той, понечил да затвори и с пияния си мозък забелязал, че на излизане, малко преди хлопването на вратата, лампата се угасила пак сама. Буди той жена си и и вика:

- Абе, новият ти любовник да не е електротехник?

- Що питаш бре Кириле? - чуди се жена му.

- Ами защото забелязах, че лампата в клозета сама светва на отваряне и сама се гаси на затваряне. Затова.

Пък жена му:

- Абе пияна свиня такава, пак си пикал в хладилника!!!

 

PS: Това със спирането на сърцето и самоотверженото блъскане в касата на вратата, с цел дефибрилация ме *НАСРА* :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При спиране на сърцето просто започваш да се задушаваш, защото колкото и кислород да поемат дробовете ти, няма кой да го разнася из тялото ти. След известни мимики в стил "шаран на сухо", припадаш.

В такъв случай "леката паника" е неизбежна и е от полза, защото отделеният при мисълта "Мамка му, умирам!" адреналин ще ти помогне да си възвърнеш пулса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е - аз какво обяснявам по-горе? :godbless: Ама няма кой освен мене и тебе да ги знае тия неща :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отказвайте да свирите когато вали дъжд и сцената не е покрита

СЕрИОЗНА ОПОСНОСТ ЗА ЖИВОТА ВИ

спомнете си за юрая хийп

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Снежанке, моите уважения, ама тва автоматично ми попада в графата "Ще повярвам като го видя/чуя/пипна...", заедно със пеещите тонове, извънземните и други такива :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най-голям кеф е токов удар от кондензатори. правих се на майстор преди и оправях едно стъпало. изключих го от контакта и тръгвам да пипам. ма бунака не се сещам че 4-те огромни кондензатора са заредени и ...............БУУУУУУУМ........ :P:):D;):P ръката до лакътя черна. отделен е въпроса че се озовах на другия край на стаята и че оттогава имам говорен дефект - заеквам. л-л-л-л-луднуца ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те тука в нашия радиозавод (където произвеждаха "Респром"-ите :) ) така обичаха да си правят ташак с някого. Вземат един кондензатор, да речем 470 mF, ама да държи на голям волтаж. Зареждат кондензатора и после в обедната почивка, когато работниците се наредят на опашка в стола, го пускат тихичко на някой в джоба на мантата. И оня като бръкне да си вади купона и като почне да ровичка из джоба, набарва кондензатора и почва един брейк денс из столовата - не ти е работа... :D

А после, ако искате, ще ви разкажа и за един бачкатор от мебелния завод, дето отишъл да сере, но същевременно пушел цигара. И както си клечал, рекъл да си хвърли фаса в дупката, а оттам изригнал огън и му опърлил гъза и другите интимни части, защото някакви идиоти преди това ги мързяло да изливат ползвания лак и ацетон на определеното място и го изливали в кенефа :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Яко забавни историйки разказахте ама я някой да напише няколко неща, които НЕ трябва да правим ако не сме почитатели на брейка :), че не сме много на ти с тока 'па он кат те удари не моеш му го върнеш'.

 

Например на мен ми се беше откачила жичката за заземяване на китарата (?) точно преди концерт и освен нечовешкия брум и микрофония имало ли е някаква опасност за мен? Това на саундчек-а де, преди самия концерт я запоих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.