Jump to content
Българският форум за музиканти

ток


Bassko

Recommended Posts

:happy: Мен как ме е тресло...Два от всичките пъти беше твърде яко и дори ми спря сърцето...Не е никак гот.За да тръгне отново съм се блъскала в касата на вратата и,като тръгна пак,като ми потече кръв от носа,рукна и от двете ноздри...Ебах си целата фамилия тогава B)

WTF?!!!??!?!?!

 

 

 

Кво си правила?!!?!??!?!

Абе аз си мислех, че съм психопат, па глей тука! Единия - живия фазомер, другата си праи интубации сама!

 

Абе къде попаднах бе?

Миро, нашия другия психопат китарджия, тоя па бърка по телевизори та редовно яде по 10-20 киловолта!

 

Ебем ви у изтродите трансцедентални! :happy::happy::happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 46
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

какво да ги правиш - деца!!! :green: :green: :green: :happy::happy:

 

едит:сори за офтопика..

Редактирано от MDFk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по въпроса с заземяването на струните от ЕМG казват, че адаптерите им са екранирани и се препоръчва да не си замасяваш струните по точно тези проблеми :happy:

колегата (аз де) си спомням че още като малък ме трясна тока когато бърках да пипна реотана на 1 печка (интерес....), от тогава май бая ме е тряскал :happy:

не е приятно :happy:

Под апаратура не разбирам китарата. Има доста електроника между китарата и тонколоните нали. Там някъде ще да е. Може и от влага да стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:happy:B) абе ac/dc qko ми на един приятел му изгоря трафа на миксера, навежда се да види кво става и като пипа пода ЕеееГАТИ ПАУЪРАааааааааа. добре че се размина само с трафа. затова хора пазете се от репетиционни дето ......... абе има нещо гнило. малко офтопик ама аз се опитах да пусна миялната преди няколко дни и се оказа че тия дето ми правиха инсталацията или разбират по-малко от мен или са по-разсеяни от мен. ми бяха объркали масата с нулата. и понеже знаете що е то БДС стандарт дето никъде го няма да връзваш нулата със земя вместо да си имаш отделна както е по света малко логика трбе ама както и да е. тъ по въпроса ми оказва се че при обръщане на фазата с 0 нема особени проблеми нали щото тва е променлив ток да ама неееееееее щото по бдс стандарт нулата се свързва със земя и като объркаш, на земята какво се показваааааааааа - фаааааааазатаааааааа. след това какво се получава на цветно виждаш и на живо даже електронния поток като пипнеш корпуса на който и да е уред когато си заземен. ето защо когато седнеш в репетиционната ги няма гумените подметки под те бе и каквооооооооо - екшън. сещате се сега защо се получава туй нящо. единия хваща китарата на др и бааааааааааааам защо - ми щото единия контакт е обърнат и по корпуса на китарката на единия тече 220 а на др има заземяванееееееееее. веселооооооо :happy::happy::happy: тоя ако имаше изправена косичка щеше да е яко.

 

тъ един съвет. взимате си един фазомер, който струва 40 стотинки и като отидете в непозната репетиционна мерите там дето включвате ако на земята има 220 тоест свети начи лошоооооооо. айде наздраве по въпроса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като всички разказаха по една бонус история, викам и аз да се "изповядам"

 

Една прекрасна вечер (първата и последната вечер в която станах да ям), ставам си аз от леглото да източа бойлера и нещо се поразсъних и осъзнах че съм адски гладен! Викам да си затопля ядене на микровълновата печка, но за мое нещастие се отказах и реших да ям ролца от раци който са в хладилнка... Та тичкам аз нек'ъф супер устремен към въпросния хладилник и се кефя, че ще ям, обаче отварям го а той не свети B) "Ба Маа Му" викам си аз, взимам ролцата, нагнявих се обаче усещам, че от вътре нещо ме гложди! Заветния въпрос беше: "Защо проклетия хладилник не свети (лампата в него, а не самия хладилник B))? Отивам аз и с целия си акъл бъркам в една дупка отстрани да махна лампичката и... Олелеее като ме избичи един точец, направо се бях отписал, когато бушона (на таблото) падна и тока спря! Майка ми става и вика: Какво правиш какво стана? И аз: Ми мамо оправям хладилника (сетете се за какъв ме е помислила когато и го казах тва в 1,2 през нощта), но как да е де.Много яко ме тресе тогава

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егати паура, че то от две ноздри става направо като ТУРБО

Турбо-лига!!! (лигата на необикновените последователи на Боби Турбото!!!) B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам някой да каже,че е бъркал в атомна централа.

 

модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!

Ами аз веднъж бръкнах и вече имам 19 пръстчета на едната ръка и 9 на другата :headbang: много е удобно :headbang: Иначе мен ме е тряскал ток от антената на телевизора при опит да включа кабела за нинтендото без да гледам :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Защо проклетия хладилник не свети (лампата в него, а не самия хладилник :headbang:)? Отивам аз и с целия си акъл бъркам в една дупка отстрани да махна лампичката и... Олелеее като ме избичи един точец, направо се бях отписал, когато бушона (на таблото) падна и тока спря!

Мара ва колега. И аз сменях лампата в хладилника ама била изгоряла и някой я беше махнал. И какъв е кефа като бръкнеш във фасунгата отвътре навън. По интересно е когато се къпах и баща ми пуснал турски проточен бойлер. И заради същият този БДС и малко в повече влага тръгва по тръбите( метални) едни такива импулсчета и ако не сте играли голи и мокри ръченица в банята със "слушалка" в ръка от мен да знаете не е много гот. А на всичко отгоре и телефона звънял от цялата тази работа при всяко пуска не на бойлера убиец.

То май стана друга тема ама нейсе.

Редактирано от Galileo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз веднъж бръкнах и вече имам 19 пръстчета на едната ръка и 9 на другата :headbang: много е удобно :headbang: Иначе мен ме е тряскал ток от антената на телевизора при опит да включа кабела за нинтендото без да гледам :headbang:

Трябва да те чуя как свириш. Сигурно ще като всичките Джипси Кингс заедно. :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Толкова ли бяха те всъщност ????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.