Jump to content
Българският форум за музиканти

In Vain - Silviya Angelova


Recommended Posts

 

Здравейте! Тук може да чуете първата ми авторска песен. Така да се каже прохождам още в записите, но в тази песен съм вложила особена емоция и отне доста време да просъществува... Така че.. надявам се да ви хареса :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей. Песента ти е страхотна.Единственото ,което ми се иска лично на мен да чуя е да пееш малко по отворено .Звучиш все едно пееш много свито.В началото ( 1 куплет ) всичко е ок ,но в припева ми се искаше да чуя ,че гласът ти се "отваря" . Отвори устата ( доста се чудих как да напиша точно това ,но за съжаление няма как да се изразя по друг начин ) звучи все едно пееш почти през зъби. И другото барабаните са ми ( на мен лично ) прекалено "обемни" и "напред".

Разбира се вие имате концепция за звука и не е необходимо да обръщаш внимание на това ,което казвам :) . И пак да повторя : песента ти много ми хареса . Успех :thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И според мен трябва да си отвориш устата, иначе звучи леко "измъчено". Не знам също дали си ползвала аутотюн или пък компресора е твърде силен, ако да - можеш да го махнеш или намалиш, защото парчето губи според мен от това. Иначе като музика е приятно. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чух го след коментара ти в саундклауд ;).

Начина ти на пеене ми напомни на

от Ахед. Има малко "х"-ъкания, които аз бих махнала, но парчето е много силно thumbs_up.gif.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мене парчета е на доста добро ниво. :bravo: Вокалите мисля, че трябва да са по-силни от останалия инструментал, иначе звучат доста добре и не бих промнил нищо освен малко дилей за цвят. Барабаните наистина са малко по -набухани отколкото трябва да бъдат, към това число бих добавил и малко високи честоти на китарите, но това е въпрос на вкус. Като цяла продукцията е на ниво. Успех за напред :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро парче! Евала! Действай смело напред. Подкрепям колегите за забележките относно концепцията. И на мен барабаните са ми малко в повечко. Но иначе много добре направена песен! Поздравления!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много на всички за коментарите. Колкото до вокалите - записвах ги преди 2 години и мисля, че от тогава доста съм дръпнала, но в следващия запис ще се чуе :) Иначе с инструментите малко се поизсилихме, и това е вярно, но и за първи опит все пак покрих линията, към която се целех. Наистина много благодаря.. когато прохождаш в нещо подобно е повече от хубаво някой да ти каже: "Продължавай!". Успех на всички творци :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро стандартно произведение и добър глас! Продължавай в същият дух! thumbs_up.gif Повторението е майка на знанието -

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.