Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
sw1tched

Гласувайте за най-добрите солови проекти [1 от 2]

  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Поради технически причини разделям гласуването в две теми. Гласовете от миналата (общата) тема няма да се зачитат, моля гласувайте отново.

 

Гласуването ще продължава от 11-ти до 25-ти Септември. Разрешено е гласуването за повече от една песен и изпълнител. Печели песента с най-много гласове.

 

Свалете Архив 1 от 2 [Download]

:rockon:

 

информация за конкурса

 

Моля ако знаете чия е дадена песен, да не го споменавате. Имената на авторите ще разберете след гласуването.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Като напомняне:

Една леека поправка, могат да гласуват само хора, които са в група members. В тази група се влиза след 50 поста във форума или ако сте се регистрирали преди март тази година.

От март всички новопритети потребители са в група newbies и след като напишат 50 поста, които не са в коша - автоматично преминават в група members. Така, че който иска да се регистрира само за да гласува - да се откаже.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако някой още се чуди дали да сваля песните и да гласува - действай иначе :ban:

:greenangel:

 

Шегата настрана, повече от доволен съм от броя и качеството на песните (това важи и за 2-те теми). Има поне 5 песни заслужаващи да спечелят, а голяма част от останалите с удоволствие бих ги слушал. Обмислям да има поощрителни награди, за песните, които ми харесаха най-много, но колкото и желание да имам, времето и възможностите ми са ограничени.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump. Спряха да идват нови гласове изглежда, а остава още цяла седмица. Следващия път гласуването ще е 1 седмица, за да се придвижваме по-бързо :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Доста идейни солови проекти, затова и попрекалих малко с лястовиците :yes: , да имаше как щях да гласувам за всички (прослушах внимателно 1 и 2 части), за съжаление не може и трябваше да селектирам няколко. В повечето парчета има работа за целия китайски народ, на други подбутнах по едно рамо защото реално си личи, че имат нужда от професионална помощ - sw1tched поздрави за жеста към нуждаещите се! Още веднъж браво на всички участници и успех!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oстават 3 дни. Гласувайте :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lex non scripta - абсолютен фаворит за мен. Гласувах и за Pathway to sin.

Хареса ми и Immensity ( мисля, че ключово за това парче ще е да има и характерна вокална партия, за да 'изпъкне' сред множеството в стила, върна ме в края на 90те, Олив с You're not alone и подобните продукции ;)).

Мисля, че Лято има много готин hook и има потенциал за развитие с подходящата вокална линия и добър вокалист.

Няма да си кривя душата, че за поне 3 от песните не гласувах И защото, вокалите им или са фалшиви, или с адски грозен тон.

Разбира се, това си е или решение на автора, или просто липса на добър вокалист наоколо, но не мисля, че парчетата биха били спасени И от добър вокалист там. Т.е. не мисля, че заслужават евентуално влизане в студио със сешън вокалист повече от парчета, които са подготвени за студио към момента.

Иначе като цяло има няколко много готини попадения. Сега, верно, че чух и Слейър, и Ревю, и Нирвана сред предложенията... rolleyes.gif В същото време обаче имаше и неща, които ме грабнаха не с оригиналност, а с груув.

Надявам се да няма обидени, това са моите аргументи.

Успех на всички и дано това начинание вдъхнови повече хора за творчество!cheers.gif

Edited by Viara Ivanova
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много интересна и разнообразна музика.Трудна е задачата на журито.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Моля следните гласували да обосновят накратко своя глас, за да им бъде зачетен:

garcho

 

Благодаря :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

За мен фаворитите са Lex non scripta и Immensity, след като слушах парчетата и от двете теми.

 

В някой случаи аха - аха да се реша да гласувам за някои песни, но като чуя вокала се отказвах. Не знам дали е от липса на подходяща апаратура или е заради краткия срок, в който трябваше да се запишат песните... но не се получава, поне за мен. Точно в момента слушам "Бяло" и направо ме е яд как вокалната линия замазва цялата песен.

Edited by Flame

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.