Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

  • 8 months later...

абе търсих нещо за тез Agile и се върнах в тази тема. Та отностно митото на китарата. Харесал съм си модел за 550$=(1,55$)=860кинта ги слагам и тва "мито" дето ще се плати от US колко може да излезе бе 200 кинта , тва е една китара все пак ? Как да разбера тва мито на каква база го определят един вид? Някой поръчвал , ако сподели китара за какви пари е взел и колко му е излезнало митото от US. Питам понеже си мисля да направя една такава поръчка скоро (само да ми падант едни парички :D)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти я носи ли някой или ще ти я пращат от Рондо?

Ако ти я пратят от там ще имаш транспорт 160$ + 2,4 или 2,8 % (забравих точно) мито за муз. инструменти и 20% ДДС върху всичко, ако ти я донесе някой може и да ти се размине плащането на мито и ДДС,а ще спестиш и от пътните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не нямам кой да ми донесе , през Рондо ще е . Значи + 3%(550+160) и това всичкото с 20% ДДС ако правилно съм те разбрал .Демек : 880$ ги закръглям вс =1360 лв. хмм , не е малко мамицата им :D. Имам ли вариант да използвам даречем Fed ex или нещо от сорта за да излезе по-като за българин :D ?

Редактирано от chalgasucks
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

Имай на предвид, че извън Щатите им пада гаранцията на Agile. Та ако ти дойде лимонка си оставаш с нея, иначе имат и добри попадения, но доколкото съм чел и лимонки доста има. Кой модел си харесал точно ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Agile Intrepid Pro 830/828 EB Charcoal

не съм сигурен но предполагам .че 828 ще е , а ако все пак намеря човек от US той трябва да ми я прати като подарак ли ?

Редактирано от chalgasucks
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ти. :D

Колко си висок, бе? Екстремните цели изискват екстремни средства, но просто не мога да емпатизирам, болят ме ръцете само при мисълта как ще седи в моите ръце такъв левиатан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оо нисък 1.78 , ама виж ся то е до въпрос на изразяване , с такъв дзвер няма как да свиря Тосин Ебаси немислимо(поне така си мисля в момента,но докато не пробвам няма как да съм на 100% сигурен). Ще я използвам по друг начин , няма да се бичат сола до небето(мразя сола в червата :D) ,груув ритъм някой ще кажат еми то е като бас ,еми да мен баритонният звук мн михаресва звучи не като китара, ама не и като бас :)

Редактирано от chalgasucks
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми да мен баритонният звук мн михаресва звучи не като китара, ама не и като бас :)

 

Току що цитира дословно Тошко Абаси. Иначе сигурно аз така мисля точно щото солата са ми слабост. Ама странните, от "новия" метъл. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха нищо чудно да го е споменал някъде.Ем всеки си има хаерсванията , затова има амнайсе стила , в метъла. Аз съм си намерил моето поприще и се развивам в тази насока , който му е кеф да бичи сола евала , мен тоз мерак ми мина одавна.Не ,че не закачам от време на време някоя др. скала , пак си се развивам технически но наблягам на" общия фон" , да мога дет се виак да куфея 4 минути без да спирам на едно парче , а не да слушам соло 5 минути и само да въздишам колко технично и колко добре/или не толкова добре беше изсвирено.(това не знам защо го написах :D) Макар ,че Тосин си го слушам с часове без да ми дотегне ... абе кво да ти кажа , тряа се свири всичко , наздраве :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.interparcel.com/ - тези ги хвалят по английските форуми и са сравнително евтини май,само не знам дали Курт ще може да ти я прати с друга транспортна фирма освен с тези, с които си работи.Най-добре е ако имаш човек в щатите,който да ти я донесе на ръка - така може да ти се разминат всички такси.Лошото е,че нямаш.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.