Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar Pro


Mandalay

Recommended Posts

По принцип знам, че в Гитар Про може да се включи Миди и съответно да записва нотите на изсвиреното. Възможно ли е това да стане с китарен процесор, свързан с USB. От менюто Options и съответно настройките на миди го няма в списъка с input devices, а е включен (Сонар си го разпознава).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правил съм го с МИДИ клавиатура и става, само дето не ми е удобно.

Но какво общо има китарния процесор с МИДИ-то?!?!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китарния проц е у-во за обработка на АУДИО сигнал. Гитар Про е МИДИ сикуенсър. Едното няма общо с другото!

ЮСБ-то на проца е за връзка към софтуер за редактиране/сейв/лоуд на пресети и в някои случаи, когато проца бачка и като аудио интерфейс, е за това последното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в шестицата не знам как е, ама петицата при вход от midi иска ръчно задаване на всяка нотна трайност, кото обезсмисля начинанието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 6 и аз не съм проверявал, но иначе е само постъпково, което е доста гадно, да. Не можеш да свириш и да слезе всичко. Може с някой DAW, експорт към МИДИ и да го пльоснеш в Гитар Про, на който обаче импорта не е силна страна... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Излезна версия от поредицата на Гитар Про повече за нея може да разберете от този видео клип http://www.guitar-pro.com/en/index.php?pg=...amp;video=video :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Не разбирам защо в програма като гитар про ще ти трябват 65437 ефекта и 8796 симулации кабинети след като идеята на програмата е да "научиш" някоя песен... Да няма да се ползва да си слушаш по цял ден музиката? Ако ми се наложи да я ползвам си пускам ГП5 без ВСТ, че само лагва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ абе и за композиране върши работа. аз повечето си песни съм ги мислил на петицата (макар че, като хвана да ги свиря, половината неща откривам, че звучат по-добре другояче). само че с тая шестица се закопаха. голяма, тромава, лъскав и тежък интерфейс (за разлика от леко претрупания, но все пак семпъл вид на 5-цата). тя петицата никой не я купуваше, че с тая 6-ца да не си мислят, че ще впечатлят някого? да бяха оправили на петицата бъговете, щяхме да ги благославяме. иначе истината за хубаво възпроизвеждане е през midi yoke към хоста и в хоста вече някакви хубави vst-та, а не тия смотани саунд банки, дето за 2 гигабайта едно жулене по 6-та свободна не могат да изкарат, без да звучи като на вършачката като й забие процесорът...

Редактирано от Fallenblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Слагаш едно "S" на тонът от който трябва да почне слайдът,но след него вече трябва да си записал до кой друг тон стига този слайд.И все пак не очаквай чудеса.На мен лично не ми харесва как звучи и не го записвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Инсталирах си програмата, но когато я пусна ми изписва "GuitarPro.exe спря да работи". Някой да знае решение за този проблем? :wallbash:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.