Jump to content
Българският форум за музиканти

Една песньовка за романтични души!


Recommended Posts

Реших да постна тази песен макар че текста и още не е довършен защото много рядко се постват песнички .... Записахме я с Фичо и Калчо някои ги познават тук за тва им пиша имената.Малко е любовна но надявам се тва не е проблем.

 

Сякаш в Приказка!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Записвахме го у нас.Барабаните са МИДИ отвсякъде, а иначе вокала , баса и китарата са записвани през ефекта ми.Днес се пробвах да я мастерирам (демек да я пооправям нещо) та за тва реших да я постна , съзнавайки че е доста сладникава песничка ... ама така или иначе и се радвам.Точно тва ми е проблема на мене ми се струва че не мога да мисля такива песни ... дето да се харесват на всички , да кажем като Д2 например.Така че ако не ви хареса не си мълчете а ми кажете къде бъркам според вас.Какво трябва да промения ... аранжимент ли , .... изпълнение ли ... циалостаната идея ли ........ ако някой прояви желание може да ми каже....Е не ме разбирайте че искам да правя комерсиални бози ... аз все пак си харесвам моите песни ,тази просто е в по лек стил...... пък май в повечето случай ме тегли към по бруталната музика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тази е станала много добре..поне на мен ми харесва...и барабаните са сносни...Горките студия...:D май остават без клиенти :green:

Малко томчетата са дървени ама не е проблем...И аз изтипосвам подобни неща ама май съм по-злр защото с мидитата сме скарани нещо...Хареава ми при теб саунда..при мен се получава по жужащо...някак си

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да си призная че благодарение на ефкта си за китара всичко става много по лесно за записване.Много съм доволен от него , макар че покрай нова година щях да го продам за малко щото ми трябваха пари.Е радвам се че не се наложи в крайна сметка да се разделя с него.Вокалите ги записвахме с едно АKG-D60s супер дървен ама с обработка става.Аааа забравих да кажа че почти винаги за вокалите ползвам Arual Activato от пакета DSP-FX.Супер е!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооо ми чувал съм много хубави неща за този модел.... .. аз имах едно време RP7 Valve .... много години ми беше верен ... звука беше як а и в онея години бичех само яко Trash ..... Digitech е яка фирма ........Много ми се иска да го чуя как звучи твоя .... ако имаш нещо готово ми се иска да го чуя или ако знаеш някой тука да е записвал с новите модели на Digitech ми кажи :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пък май в повечето случай ме тегли към по бруталната музика.

Лошо няма :););) отдава ти се :) . Не че тази песничка не кефи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.