Paldi 9 Posted July 8, 2006 eее и аз не виждам откъде дърпате , линка нещо се губи тука Share this post Link to post Share on other sites
vlex 3 Posted July 9, 2006 Koлко пъти да ви повтарят че принципно е забранено представянето на пиратски линкове макар и за тази конкретна школа да се спори? Като искате пращате лс на мен, Bаby Thomas или BlackDragon и ви даваме линк, колко му е? Share this post Link to post Share on other sites
vlado1113 0 Posted November 3, 2006 прощавайте Пичове пратите ми линк за тази школа, предварително ви благодаря. Share this post Link to post Share on other sites
vlex 3 Posted November 3, 2006 На спечелилите - честито Share this post Link to post Share on other sites
vssrancid 0 Posted November 9, 2006 и аз искам линкккк Share this post Link to post Share on other sites
BuGZ 1 Posted November 10, 2006 и аз искам линкккк , моля Share this post Link to post Share on other sites
solo5 0 Posted November 12, 2006 Колко трудно събирани парици от ученическите ми години съм дал на Юбиса Бизнес за табове не е истина Имам цяла камара ноти оттогава Пазя си и каталозите им с цените на школите Като се замисля сигурно имам над 2-3 хиляди страници табове Share this post Link to post Share on other sites
like.no.other 0 Posted November 18, 2006 и аз искам линкккк аз също искам линк Share this post Link to post Share on other sites
vssrancid 0 Posted November 19, 2006 епа и аз исакам линк тогава..! :wall: не бе сериозно...който има възможност да даде Share this post Link to post Share on other sites
vssrancid 0 Posted November 19, 2006 всъщност аз съм много тъп Share this post Link to post Share on other sites
Hillbilly 3,000 Posted November 19, 2006 всъщност аз съм много тъп И аз.. :green: Share this post Link to post Share on other sites
Baby Thomas 3,659 Posted November 21, 2006 Koлко пъти да ви повтарят че принципно е забранено представянето на пиратски линкове макар и за тази конкретна школа да се спори? Като искате пращате ЛС на мен, Bаby Thomas или BlackDragon и ви даваме линк, колко му е? Айде четете малко поне, де! Само искам, искам, искам, искам... Share this post Link to post Share on other sites
smallemo 0 Posted November 23, 2006 искам и аз линк ПЛССССССССС Share this post Link to post Share on other sites
Phreaker 0 Posted November 24, 2006 Може ли едно копие и за мен? Благодаря предварително :guitar: Share this post Link to post Share on other sites