Jump to content
Българският форум за музиканти

Колегата Parni_Valjak


Recommended Posts

Как съм пропуснал тая тема... Тони е голям капацитет и много го уважавам. Помагал ми е много и то не само в сферата на електрониката, а също и що се отнася до математика и акустика. Ако някой иска нещо да му се ремонтира или изработи качествено, безспорно Валяка е човека. Тук не говорим просто за ремонт или изработка на копия - говорим за инженерна мисъл - нещо, което липсва на много от хората, които се занимават с електроника.

Виждал съм някои от неговите неща, както съм запознат и с техническите им характеристики. Затова горещо го препоръчвам винги, когато се изисква проектиране, ремонт или консултация във връзка с аудиотехника и друга електроника, озвучителни тела или други технически въпроси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

И моите комплименти. Тони е човек, който знае какво и как, и най-важното - коректен джентълмен, което е рядкост!

 

Благодарности и препоръки от мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Като човек, който многократно е получавал техническа помощ, компетентен съвет и коректност от Parni_Valjak мога да се присъединя към оформилата се ода на благодарността.

Редактирано от разбойник
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Познавам Тони едва от няколко месеца, но за това кратко време многократно се убедих, че е човек от който можеш да получиш както компетен съвет и решение за всякакъв род технически въпроси и проблеми, така и да почерпиш от мъдростта и житейския му опит. Радостно е, че намира време и желание да ги сподели с нас. Да си жив и здрав, Тони, и нека силата да бъде с теб!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Съвсем пресни (днешни) отзиви за Тони Манов: не се събира цялата снимка на новият футсуич, който Тони направи за моят ламБов КАРВИН ХТ112 ; не само футсуич, но и мод на ампа, който има три канала (клийн, драйв и бууст на драйва), но няма начин да бъдат управлявани КРАЧНО без този непредвиден фабрично суич. Излишно е да споменавам, но го правя за новите членове на форума, че Тони е железен (неръждавейка!) откъм поемане на уговорки и срокове. Прилагам и снимки на главата, която Тони направи от усилвателната част на комбото (каквото е ХР112 CARVIN).

158209373486984351513226874031bOOMTA8wrBw3Z6VBIJX.JPG

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/kvimbo/IMGP5257.jpg

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/kvimbo/IMGP5253.jpg

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/kvimbo/IMGP5252.jpg

 

Понеже не се види цялата на снимката, педалиерата (футсуич) има пет суича: клийн, драйв, бууст на драйва, FX - за ефекти в луупа на главата, и реверб (усилвателят си има пружинен такъв). Кабелът е десетметров, входовете са тип телефонни (компютърни), като Тони направи мод в задната част на главата.

Така вече ми върши идеална работа.

Виват Тони Манов!

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че този Форум спечели специалист от такова ниво в лицето на Тони Манов, след като спря да пише в един друг.....

Винаги много компетентна и коректна намеса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кубето ми работи отново перфектно, и си има отново истински клийн, Parni_Valjak ти си Бог на музикалните техники

Мерси отново

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

И аз сега попадам на темата, вярно е станала "ода на благодарността". Много е хубаво, че във форума можем да оценим някой, който наистина може нещата с които се занимава, такива са безкрайно редки в наши дни.

 

Няма как да не се присъединя към одата, днес минах през Тони за проблем с атенюатора, който беше отстранен за часове и безплатно; това значи наистина да седиш зад продуктите си; мисля, че само с Ники съм срещал подобно отношение към нещата които прави (да не реши някой че въпросният продукт е по-ненадежден от ядрен реактор например, просто изглежда е бил брутално изнасилен в мое отсъствие - врътката отпред беше направо откъсната). Доколкото съм имал работа с него впечатленията и от човека и от специалиста са строго позитивни. Чудно е, да имаш достъп до експерт от такова ниво

 

Благодаря Тони, да ´илядиш в добро здраве и настроение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

И аз искам да благодаря на Тони за мод-а на моето скромно кубенце . Вече си имам чист канал и драйв канал (( :

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Преди няколко дни получих странно кривене в един от компонентите на гиъра ми ...Знаех че инженер Манов може да помогне..Затова се обадих.Въпреки натовареноста си, той прие да ми помогне и за 2 дни беше готов.Сега нещата са много по-добре.За което му благодаря.! с уважение Гого

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Преди седмица реших да си направя популярният "THE ANDREW MOD" на моята Mesa/Boogie Formula Pre лампов преамп. Тони извърши модификацията професионално и най-важното - обратимо. С едно ключе мод-а може да се включва/изключва според желанието и нуждата. Оценка: 6+ :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.