Jump to content
Българският форум за музиканти

Enchanter

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    voice, keyboards, guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/candyivoryking

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Enchanter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Hard Mission - демо на живо в студио. https://soundcloud.com/hardmission
  2. Hard Mission - demo live in studio: http://www.myspace.com/hardmission
  3. Песента наистина си я бива
  4. Песента не е лоша, но имам съвет към вокала - да бъде по-убедителен, да влее малко живот и чувство в пеенето, за да не звучи така сковано. Изпълни ли тези неща мисля, че ще има положителен резултат Успех!
  5. Enchanter

    "1997"

    Интересно звучи. Допада ми
  6. Наистина интересна песен и вокала много допринася за това
  7. И двете звучат добре. Чудно защо точно такива банди се разпадат?
  8. "Stealing Time" by Candy Ivory King http://media.putfile.com/Stealing-Time
  9. Много ми допада и звученето и мелодийката
  10. Всъщност работих с две програми - записвах на Live 6.0.1, а след това прехвълях на Audacity, защото Live-а не ми позволяваше да използвам повече от четири писти. Знам, че записа е доста аматьорски, но исках песента да си я имам записана като идея. Трудно е да работиш съвсем сам в домашни условия и с оскъдна апаратура още повече, ако си съвсем начинаещ в тази област (звукозаписването) като мен.
  11. Здравейте! След трудностите, които срещнах по време на този запис и все още съществуването на проблеми като дилея например може да чуете какво се получи. За сега песента е качена на този профил в myspace: http://www.myspace.com/candyivoryking
  12. Аз записвам през M-Audioto, но чувам звука през обикновената. Още утре ще си приспособя слушалките, за да мога да ги включа в M-Audioto и ще опитам.
  13. Благодаря на тези, които се опитват да ми помогнат ... ... всъщност забравих да отбележа, че изходния сигнал минава през обикновената саунд карта на компютъра, а не през M- Audioto. Възможно ли е от там да идва проблема с дилея?
  14. Оказа се, че работата с Ableton Live Lite 6.0.1 не е толкова сложна, но сега имам проблем с delay-а. Да речем когато има записани барабани и след това се опитам да запиша друг инструмент изходния сигнал, който чувам се забавя много и това бърка цялата работа - получава се пълна каша. Някой ако е на ясно как да намаля този дилей до минимум, моля да ми обясни как.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.