Jump to content
Българският форум за музиканти

Fear

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

Fear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Fear

    Отзиви за Stagg Bc300/5-bk

    Ами скоро беше създадена една подобно тема, там можеш да видиш какво са посъветвали човека, аз си купих баса преди почти година, пак питах тука, отговорите които ще ти бъдат представени са следните: Отиди в магазина и пробвай, това е малко трудно поне на мен ми беше трудно, защото аз като не съм свирил от къде да знам как трябва да звучи... Ако имаш възможност или познаваш някой, който свири може да го помолиш да се разходи с теб по магазините, и да ти помогне. Другият начин е да си купиш инструмент 2ра ръка, така направих аз и се радвам, във раздела "продавам" има доста басове напоследък в този ценови диапазон, разгледай, потърси инфо за моделите в интернет, и това е. Късмет.
  2. Това ще свърши ли работа, или аз съм объркал нещо http://repeticionnata.com/index-9.html
  3. AKG K324P това е модела на слушалките. Благодаря за отговорите ще разпитам.
  4. Бирата не е проблем, ама бая далечко ми идва, по софията все някой трябва да може да смени жакчето. Благодаря все пак за отговора.
  5. Здравейте, както съм написал в заглавието, търся някой който може да смени жака(3.5мм) на едни слушалки, защото нещо самите жички са се разделили и трябва да си играя по един час за да накарам и двата канала да се чуват, пък ако се движа това е невъзможно. Пускам нова тема защото мисля че трябва малко повече играчка. Ако някой все пак има идея или кординати на някого от софия ще бъдя благодарен.
  6. Fear

    Излишен шум

    Ами преместих кубето в две стай, следователно на два различни контакта, и при двете ситуации трябва да стоя на 10/11 часа спрямо кубето. Изглежда ще трябва екран, блгаодаря за помощта
  7. Fear

    Излишен шум

    Здравейте, Не бях сигурен къде да сложа темата, ама ако не съм нацелил раздела, ще помоля някой мод да я премести. Проблемът се появи преди два три дни. Свиря в нас на берингер ултра бас БХ600, със един самик модела не мога да го кажа. Та проблемът се изразява в това, че когато съм срещу кубето шуми, на където да се обърна, пак шуми, но когато застана на 10/11 часа спира. Не мога да стоя постоянно на една страна, а и не би трябвало да е нужно. Смених кабела, не е от него. Когато кабела е пъхнат, а баса е изваден не шуми. Та хрумна ми, че е възможно да се получава защото няма екран, но да се допитам и до вас все пак. Поздрави
  8. Добре де разбрахме, значи точно ти преди около месец, може и повече да е било никъде не си записвам, беше сложил пак подобна тема. Какво искаш да ти кажат хората? Най-лесно е да се каже, че става и накрая да останеш разочарован. Това е форум, всеки казва каквото мисли, за щастие във форума има хора които разбират, та могат да ти кажат правилни неща, ти избирай дали да ги приемаш или не. Поздрави
  9. Наистина за репетиция няма да стане, в нас имам един 100 ватов сандък, който наистина тресе стаята, но при опит да се свири в група, там работата е друга.
  10. Здравейте, Като се съберем роднини, случва се често и някой вземе да дрънчи разни стари градски и подобни песни, искам и аз да правя нещо на голямото нещо със четири струни, слагам по някой тон съвпадащ с акордите на парчето, ама проблема идва когато видя примерно А7 или подобен акорд включващ в себе си седмици и други интересни неща.Някой може ли да просветли какво се прави когато имаме ла 7, на кой тон отговаря това на баса?
  11. Относно магазина в пряката на пиротска срещу малкия Цум, мога да попитам дали има това което търсиш, защото имам познат който работи в съседство с въпросният магазин
  12. Fear

    Начинаещ...

    Със сигурност можеш да се научиш да свириш и сам, но ако има кой да ти покаже и да те запознае поне от части с теорията ще е много по лесно.
  13. Здравей, имам същият модел китара от 2 години, свирено е доста малко, тъй като минах на бас и... Единственият проблем е че горе на ключовете, пластината е хваната с 4 винтчета, а при мен едното е паднало, ще закупя винтче и ще го сложа не е проблем... Та ако си заинтересован бих ти я продал за 60лева. Поздрави.
  14. Ти щом искаш да я настрой с половин тон НАДОЛУ, би трябвало да отпуснеш струната, което би трябвало да не напряга китарата, а по скоро да отпуснеш напрежение.
  15. Разбира се, че са входове, оказа се че самият кабел на китарата се е прекъснал точно до самият жак, намерих проблема и го оправих. Благодаря все пак
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.