Jump to content
Българският форум за музиканти

misho.d

Members
  • Мнения

    183
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно misho.d

  • Рожден ден 02/14/1949

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

1250 профилни разглеждания

misho.d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Обществена Репутация

  1. Този микрокомпозер няма GM Standard, виж ако беше МК2 може да се измисли нещо, навремето им викахме егоисти каквото запишеш на него остава.
  2. Понеже КоргПА600 е нещо средно м/у добър софтуер и лоша механика аз съм първият потърпевш. Гумените бутони загубиха еластичност почнаха да задържат и трудно работят. Знаете ли някаде да се предлагат, продават или поръчват от някаде?
  3. И още един въпрос ако ми разрешите. При Корг ПА600, възможно ли е да се прехвърли (копира) част от миди файл върху интро1 или интро2 на стил? И как става това?
  4. От скоро работя с ПА600. Някакви първоначални насоки за изработка на друм сет може ли да ми дадеш? Не мога да намеря нищо по тази тема а и много колеги не се занимават с това.
  5. Корг ПА600. Възможно ли е да се направи или комбинира нов друм сет от три негови стандартни сета?
  6. здр. преди дни взех корг па600 но някои инструменти не искат да звучат, примерно натискам акордеон или м3кавал но няма звук, от какво може да бъде?

    1. misho.d

      misho.d

      това се получава само при инсталирания сет

  7. Не може за стил 2 друм сета едновременно, можеш само да пишеш контроли на друм трака и те да ти въртят сетовете в комбинация но никога заедно, но може да ти блокира свирката
  8. Какво става тук, какво сте ревнали какви са тези меки работи. Твърд съм бил груб съм бил. Докторе, Асан ага, я се стегнете малко. Винаги съм казвал че казармата липсва КА-ЗАР-МА-ТА. Какво сте се отпуснали като....... как не ви е срам бе обърна ли сте форума на чат и ревете ли ревете. Тук трябват точни и еднозначни отговори, да се помага на всеки колега изпаднал в беда, а не мън мън и шикалкавене. Много мога да пиша аз но не е тук мястото.
  9. Ако не отговарях така грубо според вашите коментари, да ли ще е да е същото. Много добра тема се получи и разви сравнение с тези по-горе от рода на този да го взема ли, ако го взема какво да го правя пууу Как разбрахте че е грубо и защо не сте съгласни с мен бе мааму стара
  10. Казвам ти честно, не мога да си позная клавира то високи то среда излезе и високия мидл, всичко звучи идеално и в синхрон.
  11. ха така ба асан баба обади и ти без тебя просто темата неа прикличи
  12. Каква смяна, къв клавир, аз еквала съм го поръчал вече, ако ми дадеш 3бона ще се вслушам в съвета ти
  13. Колеги дайте мнение за това:
  14. Защо да давам излишни пари и да сменям клавира, аз искам да променя само честотната му характеристика чрез еквалайзер. Затова въпроса беше има ли точно определен EQ за музикален инструмент или дори мога да сложа и автомобилен.
  15. Няма как да ги сменя, трябва да се купува нова свирка. Ще видим, ще мисля.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.