Jump to content
Българският форум за музиканти

kalata

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kalata

  • Рожден ден 01/01/1977

Previous Fields

  • Инструмент
    6 струнен

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    на острова

kalata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Morley е много готин. Също така за известно време имах друг изцяло метален мисля че беше полско производство, който също беше хубав. Ако се сетя марката ще напиша.
  2. Брайън Мей свири с много готино метално перо. Струва 6 пенса. Много са ликвидни също така.
  3. според мен точно тази ценова зона за нова китара е недобра. не са много по-добри от ниския клас китари за да си струва парите. аз бих се насочил или към 2 ръка за тези пари или към по-високия клас с малко повече а най-добре към някоя по-ефтина.
  4. хехе ключовете са весели - а аз скоро се ядосвах че един винтидж ключ стърчи с четвърт милиметър върху заобленото на главата. важното е да не му пука на човек.
  5. щом човека от фактор е казал.... тия бяха големи цепки преди 20ина години сега нямам идея как са. иначе вземи си корта щото е по-ефтин и с по-остри ръбове. така или иначе като се научиш да свириш ще си купиш друга.
  6. kalata

    Gibson или Epiphone

    тая тема e малко ефтин лексус или скъпа тойота в точките, в които се доближават ценово настава една голяма безмислица.
  7. kalata

    SRV - Pride And Joy

    пф.. точно щах да се размрънкам че е много сухо и видях ... добре е и звука е добре. той стефчо-рей доста по-здраво налага китарата, но не е нужно след всеки ковиор да сме в реанимацията за нов комплект пръсти. може би с малко повече състейн от компресора? а и да си тествам ухото - шъфъла ти е симетричен? защото аз го свиря на 2рата фигура ла-ми, лато е на мястот на до # и общо взето на теория е целия мажор акорд както и мито (на практика е каквото докопам )
  8. kalata

    Take Five

    1вия вар. го е хванала липсата. 2рия е добре.
  9. kalata

    Петрунино хоро

    браво! мен лично тези ритмики винаги ме хвърлят в тъч и не смея и да си помисля да се пробвам
  10. kalata

    Layla

    аз бих дръпнал китарата малко по-напред, иначе е готино
  11. аз имам това http://www.filefactory.com/file/cfbe64f/n/Deep_Purple_-_Burn.mp3 - не е floyd но пък може да е от полза
  12. глупости - всеки 2ри дриш качва измислени "неоткрити" записи на някоя от големите групи, които чичо му ги е правил тайно в студиото докато продуцента отишъл да пишка. като имам време ще се заслушам във версията да видя от кой бутлег е точно - такива има бая обаче, така че може да го направиш и ти.
  13. преди време беше аз и Жоро напоследък тези 2мата пичове ме радват: също така имаше едни проявми на Tommy Emmanuel с един азиатец с Укуле́ле които си ствуват
  14. аз съм пращал - всичко освен твърд калъф е рисковано - то и това не е сигурно както ги размятат. ако все пак нямаш избор и трябва да е в кашон - обърни супер много внимание на главата и грифа и напълни целия кашон със стериопорени топчета. лично аз демонтирам грифа и го опаковам одтелно НО това изобщо не е препоръчително ако после не можеш да го монтираш правилно а и по принцип не е добре май - да ти каже някой майстор от форума. виж тази тема има разни примери - най-екстремалните бих те посъветвал. http://www.hamerfanclub.com/forums/index.php?showtopic=37180
  15. най-добре някой да ти я донесе - много хора летят до Лондон все ще намериш. аз съм се спрял на този вар. с идеята да си набавя няколко български гробници от времето на ... но е лесно като ще пренасяш неща за 30 лева Иначе всички си обичаме китарите но пък точно Лондон е мястото където можеш да намериш невероятни неща 2 ръка.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.