Jump to content
Българският форум за музиканти

bghunter

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bghunter

  • Рожден ден 11/01/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    icecold_windfury
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

bghunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ако някой ги има може ли да ги постне
  2. bghunter

    Esp Mx 250

    Ами тогава се разобедих ще си взема нещо по скромно
  3. bghunter

    Esp Mx 250

    Ами да 2000 лева но все пак говорим за китара спряна от производство, тяло от махагон със сет нек и активна електроника.
  4. bghunter

    Esp Mx 250

    Искам да попитам дали си струва да се набия толкова пари за тази китара или дали има и други алтернативи за по скромна цена защото една от тези китари струва каде 2000.
  5. Ако някой знае такъв софтуер много ще ми помегне, защото започвам да се уча да свиря песни само по звук
  6. Мерси за бързия отговор ще погледна първо раздела продавам за някакво такова басче ако има, а да попитам усилвател от китара става ли за бас или трябва и усилвател да взимам?
  7. В последно време реших да сменя китарата с баса, знам само че искам 4-ри струнен бас, но незнам какъв, попринцип свиря траш, и търся някакво бюджетно басче не много скъпо което да ми върши работа за репетиций в домашни условя
  8. Що бре Айбанез имат доста хубави китари S серята мн ми допада, но нз Jacksan някак си по - хубаво ми звучи, а за екслорарът, винаги сам искал такава китара, пък и доколкото съм гледал клипове в нета и звучи добре. Пък тези китари дето съм си набелязал сега и на звук си ми харесват.
  9. На един скуайер за 200 кинта от талашит и от време на време на един Jackson RR3 който е на един приятел
  10. Аз търся точно експолрър от EXP серията която ако не се лъжа е сприяна от производство 2000 година. Пък и търся нещо среден/висок клас. До лятото съм решил 2 китари да взема 1-та експолрър а другата още не съм решил, може би някой Jackson RR3 или ESP KH 602 или може би Alexi 600
  11. За жалост не се праща до България. Както или да е ще видия по нататък ако изпадне нещо със сет-нек, наскоро бях виждал такъв по нета, но нямах пари да го взема.
  12. Така става въпрос за ESP EXP - 200 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...s%3DI%26otn%3D2 но понеже немога да я пробвам незнам дали си заслужава.
  13. Така значи искам да направя тяло на ESP EXP модел но незнам кое колко е голямо смисал каде точно трябва да станат извивките далжини и т.н. търсих в гугъл но не успях да намеря нищо. Ето за такова тяло става въпрос http://i237.photobucket.com/albums/ff233/t...h3/IMG_0212.jpg надявам се да съм обяснил г/д добре какво ме интересува
  14. Така хода си аз днеска навънка и си намрам една разглобена китара орфей грифа беше на тревата 10 метра по надоло и тялот та искам от нея да си направа ел.акустична китара ако има как. Та утре ще постна снимки на тялото ако може да кажете какво трябва да и направя, за грива ми е ясно нови праове ключета.
  15. Аз не съм текстописец не ми се отдава но ако може някой да ми напише някакво текстче за тежка музика за някаква проблемна тема като войната. По възможност да е на английски. Мерси предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.