Jump to content
Българският форум за музиканти

synyster_vengeance

Members
  • Мнения

    139
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно synyster_vengeance

  • Рожден ден 03/21/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Ibanez RG321BK и RG2EX1

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

synyster_vengeance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Гледал съм видео-ревюто на Гносис и затова проявих интерес към тези перца. Благодаря на всички!
  2. ^ дамм и за тия перца много се приказва напоследак
  3. Естесвено че има и други варианти, просто отдавна ми е направило впечатление колко много хора "немогат да живеят" без тези перца Стъбито ми се въжда по-дълго от Джаз-а, а аз свиря с по-къси перца. Мюзикуърлд нямат, което много ме озадачава
  4. Мерси за отговорите Динакорд не съм погледнал бе верно Значи при поръчка от Томан доставката е безплатна при покупка над 25, а транспорта е от фирмата Динакорд или не съм разбрал?
  5. Обиколих няколко от известните вериги магазини в София и не намерих от тези перца! Ако някой може да помогне? Идеята е, че са толкова хвалени и т.н. няма да ви обяснявам за репутацията... исках да пробвам за какво става въпрос, тъй като ми писна всеки 2 месеца да си правя къстъм и реших да се спра на нещо, дето го правят еднакво винаги и когато ми трябва да е това, с което съм свикнал и мога да разчитам на него!
  6. УАТ ДА ФАК??? Бродерик беше един от хората, които ме накараха да си повярвам в това начинание, а още повече се кефех на факта, че и той от дълго време е фен на Айбанез..... много жалко за тях! Само една голяма апосиопеза получават за това! Изненадващо защо не е направил далаверата с Шектър??? Все пак си оставам фен на КРИС ГОСПОДЕРИК!!! Ето за такова вдъхновение говоря:
  7. Много си харесвам китарата!
  8. Мн се накефих на тоя ТриРек Сега ще чакаме dingle1 да го набичи!!!
  9. Ти си извратен.... искаш пълния лампов експириънс.... с 10 инчов говорител? уат да фак??????
  10. Twin + Marshall BluesBreaker = marshall blues, rock sound нали?
  11. Тоя Fullbore само за това става :D много ми е противен.... против всякакви норми!!
  12. Е да, но повечето китаристи нямат 2938438457 сигничър китари.... Крис Бродерик, Херман Ли, Мат Бачанд имат все китари по техни спецификации и толкова Няма да объждам повече, че става спам.
  13. Само аз ли мисля, че тия китари не са по-добре изглеждащи от миналите, и че ще ги пуснат само, за да направят по някой долар?
  14. Когато свирех тази песен с групата не ползвах ефекти освен дист, пък и в музиката нямаш граници или каквито и да са ограничения.
  15. Предполагам ги знаеш, но пак да кажа.. Маршъл Плекси (няма по-винтидж от това май :Д), копие на плекси ( Бугера 1960 и е на добра цена), а защо не Marshall JCM800 (или копие на jcm800 e Bugera 1990)? Vox също имат винтидж нещица.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.