Jump to content
Българският форум за музиканти

Deeds of Flesh

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ESP Alexi600+more

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Deeds of Flesh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Няма ли хора в Пловдив които да предлагат тази услуга?
  2. Здравейте ,интересува ме къде в Пловдив могат да ми екранират китарата и каква е цената?!
  3. Дам проблема беше в драйвъра за картата писан за уин7 махнах го след което самия уин си разпозна картата и сега всичко си е както трябва!Благодарско за помоща!!!
  4. Здравейте!Имам следния проблем даже не съм сигурен дали е от уиндоунса.Използвам Amplitube 2 и преди 2 дена минах на уин7 и след инстала на Amplitube и съответно азио драивъра при включване на програма избиране на азио нямам звук....въпроса ми е някой имал ли е същия проблем или дали знае как може да бъде решен?!
  5. Посочия модел съм го пробвал и мога да кажа само хубави неща за него било то за звук,изработка и удобство ако си се насочил към тая китара няма да згрешиш освен ако не си решил да свириш блус с нея
  6. Deeds of Flesh

    Peavey

    Някои мяркал ли е модела на Peavey 5150 и ако да на каква цена го е срещал?!
  7. Deeds of Flesh

    Esp Alexi 600

    така и така сте отворили темата за тоя модел искам да попитам има ли разлика в дебелината на грифа на модела Alexi 200 и EX серията интересува ме дали на Алекси модела е с по тънък гриф?!
  8. Deeds of Flesh

    Esp Ltd

    за 500лв. няма и да намерис с флойд роуз с тая марка.
  9. Честито MVV благородно ти завиждам, да стържеш със здраве!
  10. До колкото знам никой не го внася в БГ....
  11. Ти от опит ли говориш или просто си чешеш езика?!Имах JS30 King V и ако трябва да го сравнявам с ЕСП получаваш много повече за парите си от колкото при тия Джаксъни!Друг е въпроса вече дали ще му е удобна на пича. @Flaming_Soul_ аз бих те посъветвал да се насочиш към ЕСП но все пак ако имаш възможност пробваи и двете китари и вече сам да си прецениш коя е за теб.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.