Jump to content
Българският форум за музиканти

Pro stack

Members
  • Мнения

    95
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Pro stack

  • Рожден ден 12/30/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    extreme_loser
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Pro stack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Фрагмента от Wasting Love влиза много готино, предполагам, затова се позахилваш на видеото! Готино е!
  2. Pro stack

    Ac/dc...judas Priest

    В духа на агитационните лозунги бих казал: "А, ти настрои ли си китарата?"
  3. Pro stack

    Megadeth

    Браво за кавърчето, колеги на кой са тез вокали, тоз бекинг трак явно е от некакъв кавър, щото това не е Дейв Мъстейн!
  4. Ихаа, колеги това се превърна в много интересна дискусия. Много авторитети се изказаха, браво хвала на такива колоси. Любопитно ми е кога ще успеем да надскочим поривът си за самодоказване и просто да се забавляваме на нещо, без да пишем купчина експертни мнения, да си го мерим (познанието,талантът или каквото и да е било). Тъжна работа!
  5. Pro stack

    Duke Nukem

    Приятелю, обещавам ти, че в бъдеще ще наричам нещата, които ми харесват яки, а пък ти можеш после да ги компресираш! Няма грижи!
  6. Pro stack

    Duke Nukem

    ЯКОООООО! Много як саунд!
  7. Pro stack

    Tornado Of Souls

    Абе единствената критика ми е към нещото, с което си го снимал. Ужасно е! Иначе вери гуд уорк, секрифиси а лот енд ю рок мен!
  8. Тва ви се е получило по-добре! Якото е че накрая вокаля пак потрашава! Мой съвет е той да пробва само да пее, ще се получи много по-яко. След тва ще си намерите басист! Напреееед !
  9. Тва ви се е получило по-добре! Якото е че накрая вокаля пак потрашава! Мой съвет е той да пробва само да пее ще получи много по-яко. След тва ще си намерите басист! Напреееед !
  10. Джеймс мой съвет е да се придържах към траша, много повече ти приляга! Само да не започнеш да пееш като като Хетфийлд сега, че Доли Партън ще ти се разсърди и на теб! Само траш, това е! Няма да омекваш с такива лигави песни. Следващата например трябва да ти бъде поизборна на Slayer, Kreator и т.н. Не ти предлагам Megadeth, съдейки по ника ти. Например Миле-то от Kreator опита ли чисти "лирични" вокали положението е катастрофално, но заагресира ли всички орки сме на небето! Агресия,кръв,картечници,смърт, разруха, ядрени взривове ..... Надявам се разбираш какво имам предвид. Понеже това е най-четената тема го поствам тук. Един дядо седи в кухнята и чете вестник, разгръща на страницата с некролозите, и в този момент в стаята влиза внука:- О, дядо, к'во става, пак ли си във Фейсбука... :P
  11. Просто вокаля е трашар и така си я пее! Вие вместо да свирите и вие траш версията му се мотаете с тоя муден рок! Според мен с повече репетиции ще стане много приятно ! Подължавайте и Наздраве!
  12. Офф, добре не прилича на татко!
  13. Здравейте, малко късно видях този раздел, но все пак. От 2008 година апокфрифно съществува проектът "репетиционна за млади музиканти" Казвам апокрифно, тъй като информацията за нея се разпространяваше главно по метода на фолклорното творчество от уста на уста от уста в уста и прочее. Репетиционната е насочена към млади музиканти, най-вече ученици, които искат да свирят и да се развиват, без това да изисква отделянето на финансови средства. Репетицията струва едно чистене с прахусмукачка на боклука, който сте си внесли. Репетиционната разполага с микслер, бас каси, колони, две китарни кубета- Behringer Ultratwin GX 212, Peavey Bandit,синтезтори Casio CTK 450, 550, Вермона на два етажа, барабани TAMA SWING STAR, микрофон shure sm 58 и печки бюджет на килограм. Комплектът чинели е Paiste, без краша който беше наскоро раздробен и сега е заместен от от Амати. Репетиционната предлага услугата: "Искам концерт", в този случай цялата апаратура се пренася на съответното място- училище, актова зала и пр., вие се занасяте сами свирите и след това всичко се връща по местата от нас. Вече имахме няколко концерта в 35 училище. Идеята на мястото е да имата възможност да репетирате и след това да се изявявате без да се налага да плащате пари! За повече инфо на личен! Скоро снимки от мястото и от концерти! Адрес: София, Младост 4 на последната спирка на рейсове 76,213,214. За контакт: Милен Младенов 0885 57 51 35 (след Петък, защото в момента съм извън страната) milenmladenov7@gmail.com repeticionna@gmail.com
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.