Jump to content
Българският форум за музиканти

radogg

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

radogg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Използвам Адобе Аудишън за запис, но прогамата ми записва вокалите само моно или как да пробвам да обясня по друг начин. Програмата записва само ляв канал, а не и двата и как мога да я пусна двуканално. Тоест записва ми само горната част от един канал.
  2. Според мен трябва преди всичко психически да си помогнеш. Аз бих препоръчал да прочетеш нещо на Норбеков, много добър автор, може да помогне много. Няма заболяване, което да не можеш да си излекуваш сам, просто трябва да знаеш на къде и как да си насочваш мислите. Та дори и да сте решили да си правите операция окончателно все пак ви препоръчвам този автор, за да предотвратите поне занапред подобни заболявания. Аз лично имах подобни проблеми или даже още имам, но постепенно вече отшумяват
  3. И на мен ми харесва как пееш Тембърът ти малко ми напомня на Нели Фуртадо Продължавай да пееш според мен и следващия път без тоя странен ефект на камерата, че работата стана слуушам и не вярвам на очите си пък и да можем да те видим де Айде успех!
  4. А според теб от каква позиция да я коментира, нали затва все пак стои там човекът? А от колко време вече ни гледа от телевизорите даже и не помня...
  5. А според теб от каква позици
  6. Ми, явно, т'ва е то - Мюзик Айдал, Пей с мен - всичко е бизнес, кинти, талантът на заден план за сметка на шоуто. Майката му май е да ги съчетаваш и двете. Не знам дали сте гледали кастингът на тая девойка Кели Кларксон? Дето нашумя именно от Айдала. Ми тя влезе при комисията и веднага взе да ги плямпа едни, изпя си песните, после кво стана, кво им говори не помня и си размениха местата с единия от членовете на комисията, абе, погрижи се да направи шоу мацката и успя евала.
  7. И да погалиш дедо по брадицата...
  8. Браво, stiifi, това се казва дух Като пораснеш ще има още по-хубави конкурси и ако си задобряла достатъчно ще те приемат
  9. radogg

    Какво мислите?

    Мен ме кефи как пееш, въпреки че не я бях слушал тази песновка Имаш доста приятен тембър. И ако приемаш една забележка от любител(поне засега) - смятам, че наслагваш прекалено много вибрато. Успех!
  10. В биришката е истината... А пък дима го търпя само, когато е над водата
  11. Между другото "Smoke on the water" звучи много готско с акордеон вместо китара
  12. Добре дошъл! На мен ми е интерсено защо точно акордеон си си избрал?
  13. И да заснеме клипчето...
  14. Аз лично не съм се записал, щото все още пея все едно слон ми е стъпил на ушите , но тези които могат, няма какво да губят според мен... Апък точно Unicorn дето я е пуснал тази анкета трябва да участва, щото аз вчера примерно сума ти пъти си слушах "When A Blind Msn Cries", ама не в оригинала.. Тва е мойто мнение - който ни играе, ни пичели... За "Пейте с мен" все още имате шанс да се запишете. Ако оставим настрана другото, тва са си 500 бона, е, хора
  15. radogg

    When A Blind Man Cries

    Страшни сте, къртите мивки Unicorn, Purple ако те бяха чули след като Гилън ги напусна, не знам дали щяха да вземат Ковърдейл, братче Смело напред!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.