Jump to content
Българският форум за музиканти

stormblastt

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

stormblastt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Между дугото Куулан би ли споделил при кого си я направи и от порядъка на колко пари?
  2. Здравейте! Левичар съм и съм решил за напред да си правя 7 струнна къстъмка. Понеже използвам доста често Floyd в солата си проверих в Google за 7 струнни Флойдове с лява ориентация, но никъде не намерих, освен два вече невалидни линка. Някой да знае откъде бих могъл да си поръчам? Благодаря предварително!
  3. Благодаря на всички! А някои може ли да ми помогне от кой сайт да я поръчам, че да ми е малко по изгодно и да не ме прецакат естествено ??? Може би eBay???
  4. Благодарен съм, че ми писахте, а иначе наистина чак в последствие видях за Jacksona че е мн скъп :/, така 4е колкото и да ми се иска май няма да мога да си го взема, za Ibaneza това е възможно най-високият клас, който се предлага за лява ръка по каталозите, така че ми остава да избирам само между Warlock-a и Ibaneza :/ , и така като прочетах коментарите май (след като Jacksona няма да мога да си го купя на тая цена и след като посоченият Ibanez е най-далече да се сравнява с другите две) не ми остава друго освен Warlock , просто повече от 1000 лв не мога да отделя :/ Благодаря ви все пак!
  5. Здравейте! Все още събирам пари и мисля да си зема някой яка китарка...там е работата,че съм левичар и нямам особено голям избор на модели, привърженик съм на тези три марки : BC Rich, Jackson i Ibanez, досега съм свирил на нисък клас на Ibanez. А това са ми любимите модели от трите марки(които ги има за лява ръка) http://www.thomann.de/de/bc_rich_nt_warlock_onyx_lh.htm http://www.musik-service.de/ibanez-rg-370-...95745150de.aspx (за тая не мога да разбера а не намерих и характеристика дали това е Floyd Rose ) http://admin.jacksonguitars.com/images/pro...03160878_md.png (цвета ще е черен) Свиря дет и блек и действително ми трябва нещо, което хем да вади адски добър ритъм, хем да пеят солата . Ще помоля да помогнете с мнения и впечатления, да споделите някой друг отзив, който на каквото е свирил
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.