Jump to content
Българският форум за музиканти

Frosty

новаци
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Frosty

  • Рожден ден 10/20/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Бяс

Contact Methods

  • AIM
    sandwraith1500
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Frosty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Реших да изкормя тоя със сменяемите напрежения, понеже май миналия път не съм мушнал накрайника както трябва(пише със минимален шрифт че трябвало в еди-каква си посока за еди-какъв си поляритет). Ето снимки на платката: Та какво има, какво няма?
  2. Виждам че имаш един не много евтин ефект - бъди практичен и отиди да тествате адаптера с човек който ги разбира нещата. Тъкмо след тва ще споделите опита тук в темата. Моите 3 стишки .... Именно за това питам. Ако беше Беринджър нямаше да ме боли много Благодаря за бързото отзоваване на всички. Ще гледам да намеря някой познат, който е по-напред с материала.
  3. Събуждам малко стара темичка, но ми трябва информация понеже хич не съм на ти с електротехниката. Имам един 9-волтов адаптер от рутер и искам да го използвам с MXR Bass DI+. Адаптера е 1000мА, но идея си нямам дали е стабилизиран. Има ли някакъв начин да разбера? И бях си взел един адаптер с различни накрайници 4.5/6/9/12 и когато го включих на 6 в суича ми той изпуши(суича) (да бях го направил на 6в и не съм обръщал поляритета) и ме е страх да го включа в ефекта. Извинявам се ако въпросите ми ви се сторят глупави.
  4. E така вече ще се получи износването Кийп жаминг
  5. Наистина само гърба на китарата изглежда що-годе добре. Другото е толкова очевидно и глупаво направено, че направо няма на къде. Ефектът, който се е получил не е "износено", а "изстъргано"
  6. Frosty

    Bc Rich Warlock ІІ

    @DeathCrusher 1.Формата си е удобна! В случая няма "ако" и "според зависи" и ако си си го помислил - не нямам такава китара. 2.Thrash се пише. Squier и Telecaster са 2 различни...хмм...неща... Squier е отдел или подфирма на Fender(не знам точно как да го нарека), който/която произвежда китари от по-нисък клас, докато Telecaster е модел на Fender и съответно Squier. 3.Човека свири от 19 години...мисля, че това е предостатъчно поне, за да започне да ги поразбира тея работи.
  7. Frosty

    Stomp Boxes Vs Processors

    Както повечето хора казаха - Всеки човек има 2 неща - г*з и мнение и всеки си ги защитава. Общо взето всичко опира до "свирача", който ще използва тези камиончета, процесори или и двете.
  8. Frosty

    Съвет за бас

    И аз мисля че Уошбърна е доста по-добър, но в крайна сметка според мен трябва да се пробва
  9. ^Aми аз свиря със Stagg XB300 и съм си много доволен. Има приятен тон и може да се свири както хеви метъл, така и джаз, тялото е удобно и за седнало положение, само дето е малко тежичък и небалансиран, но това се оправя с добър ремък.
  10. Frosty

    Начин на свирене

    Гласувах за перо, макар че с пръсти свиря не по-зле, просто имам доста песни в Ре и като отпусна 4-та струна много се праска в праговете и се получава наистина гадно дрънчене.
  11. Защо, за Бога, всяка втора тема тук е "Джаксън или Максън" или "Фендер vs Мендер"?
  12. Frosty

    какво мислите?

    Какво мислиш, че можеш да получиш за 95 евро?
  13. Именно. Няма "по-правилно" и "по-грешно". Както ти харесва повече звука така свири. Пък и не е задължително да се ограничиш само с пръсти или само с перо.
  14. Наистина е супер, но моля ви някой да изстръгне гадното тремоло
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.