Jump to content
Българският форум за музиканти

Termy

Members
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Termy

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Пея

Recent Profile Visitors

395 profile views
 1. В музикалния до преди няколко години се играеха предимно оперети. Оперетата не е съвременен жанр и използва техника за пеене сходна с тази на операта. Оркестъра също е подобен. Исус Христос и Котки са съвременни произведения. Пеенето и оркестрацията също са такива (Исус Христос си е направо рок опера). Сответно ползват се съвременни техники за пеене (рок пеене за Исус). Ерго - ползва се микрофон. Иначе е малко смешно като надвикваш ел. китара с дистър и барабани. Дори и да си в състояние да го направиш, просто звученето не е това, което трябва. Офтопик: В музикалния хич не им звучат добре плъгд инструментите. А отделно, че и соло китаристът им е слаб.
 2. Termy

  Спешна нужда от помощ

  Направо отменяй докато е време.
 3. Аз пък мислех, че до преди 10 години му се викаше нов метъл на тоя стил (или поне някъв от десетките видове нов метъл) и даже мислех, че по-скоро е спрял да бъде модерен от колкото тепърва да "узбухва". P.S.: No offense - просто бях останал с такова впечатление.
 4. Здрасти Форум, Сдобихме се със записи от изявата ни (R.A.I.N. Revival) на фестивала "6 години Muzikant.org". Пускам ви линкчета да ни хвалите плюете по музикантски Интро и първото парче от сета - "Перфектен свят" Третата песньовка - "Оправданието" Продължаваме с персонален любим трак - "Глупости" И за финал, подготвяния за първи радио хит - "Дразнителят"
 5. @L.K. - човек, тази страница наизуст знам вече как изглежда и цялата е лилава (разбирай - посещавани линкове). Няма задоволителен резултат от нея. @blr - Обясняват ми, че няма внесени в ЕВРОПА. Аз малко не им вярвам или дори да е така, да внесат, мамка им, за какво са им в каталога???
 6. Значи проблемът е следния. Харесах си едни колонки за домашно кино: Колонките Е много хубаво, само че естествено присъстват само в каталозите, но не и в БГ. Та въпросът ми е, знаете ли от къде мога да си ги поръчам, било то онлайн или чужбина?
 7. Мога да кажа само: "Мдьеееееее"
 8. Termy

  R. A. I. N. Revival

  Ок, приятел, няма нужда да представям мероприятието фестивал по случай 6 години muzikant.org, защото всички знаете за какво иде реч. Ще сведа нещата до следното: Скромната ни групичка R.A.I.N. Revival ще ковне на втория ден и ще крещи и ще блъска и ще троши и въобще ще е доста ядосана. Хубавото е, че чашите, в които ще пиете обилното количество питиета ще са пластмасови. Идвайте да куфеем и с останалите групи. Заформя се зверщина. Идването на този фестивал е на изцяло ваша отговорност. Групите се представят както са и не носят отговорсност за нанесени физически и психически увреждания. Количеството изпит алкохол се определя и е отговрност изцяло на посетителя.
 9. Termy

  Начинаещ съм :)

  ^ Е ти съвсем прекали.
 10. Е няма как да не се разпиша с един ^UP в деня на събитието.
 11. Наистина хубава тема се получи. Доста нехарактерно за вокалния раздел. Предлагам на модовете да я пиннат.
 12. Толкова отдавна не сме свирили, че едвам си намерих темата. Моля модераторите да я пиннат! На 9.2.2010 заедно с What A Name ще изнесем музикално-алкохолен рецитал в клуб Fans под наслов "Да помогнем на жертвите от днескашното масакре във FANS". За нас - момчетата от В.И.Ф. С.П.У.Н., ще бъде особено вълнуващо мероприятие с елементи на концерт, защото за пръв път ще представим две авторски композиции. Надяваме се да бъдат посрещнати с добър отклик от колегите музиканти. Това е за сега. С тези от вас, които дойдат, ще се срещнем във вторник. Поздрави.
 13. ^А в какво го включи тоя кабел?
 14. ^Само не разбрах, за какво му е лекар. Не видях нещо да се оплаква човекът. Иначе не е късно за педагог. Даже напротив. Идеално време е.
 15. Termy

  Зле или добре?

  Научи се да пееш. Или намерете вокал. То не че има гаранция, че той ще може.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.