Jump to content
Българският форум за музиканти

tocata

Members
 • Content Count

  607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tocata last won the day on July 10 2011

tocata had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About tocata

 • Rank
  Пристрастен
 • Birthday 07/13/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Белослатински Пустиняк
 1. tocata

  Suhr Guitars

  Легна ми на сърцето Страаааашен звук!
 2. tocata

  Бавния процес на напредване

  Напредването е много бавен процес. За младите китаристи особено важно е да се наблюдават и анализират това,което ''днес'' са постигнали.Лично Аз напреднах много бързо за около 1година и 6 месеца в казармата преди това много свирене на вятъра.Та, много е важно какво точно се свири,какъв материал,се учи и как се практикува.Не е необходимо да се упражняваме до припадък достатъчно е ,да се свирят точно определени неща подходящи за нивото ни. Напредъка е комплекс от няколко основни неща и е хубаво тези неща да вървят успоредно за целта без учител и ноти няма как да стане. Поздрави! Б.
 3. tocata

  Suhr Guitars

  Да,и се разсвирва още по-вече и е наистина много удобна. Благодаря за мненията друзя
 4. tocata

  Suhr Guitars

  http://www.youtube.com/watch?v=2sswK0gQpIc&feature=youtu.be Ето едно демо кофти звучи но,мисля, че може да се добие представа. Включена е в Marshall JTM драйва е от усилвателя + BB preamp xotic s.henderson.. Като цвят китарата се води кенди епъл ред Под различен ъгъл все различно изглежда може би поради перлите в боята Свиренето малко не го слушайте ама рано сутрин е така при мен
 5. tocata

  Suhr Guitars

  Да,аз знам, че вече не ги правят с бразилски палисандър може да им скъпо наистина. Иначе разлика разбира се има м/у хъмбърера и синглите но по скоро е в драйва на е в нивото,което е нормално. Да,2-та сингъла са Флетчър/Ландау а хъмбъкера е Олдрич. и 3-те са JST Kлючовете са Sperzel locking
 6. tocata

  Suhr Guitars

  Страта е американ стандарт,произведен 2000г.купих го от Германия.адаптерите са текс.спешъл хъмбъкер бридж и 2 сингъла.Грифа е много удобен за разлика от повечето стратове.Този е У шейп страшно удобен Сър-а със същата конфигурация адаптери Classic,body alder,neck-Maple w Brasillian Rose,Neck shape C-vintage standart, Pickups JST FL SINGLECOIL neck i middle i humbucker JST Aldrich. Единственият недостатък ако мога така да кажа е, че тръсрода е към тялото и малко не удобно за въртене. Много прилича на постнатия от теб.Всъщност ето линк със абсолютно същия като моя.Има малки разлики. http://guitarbrothers.shop033.com/p/6775195/suhr-classic-candy-apple-red-thinskin-.html
 7. tocata

  Suhr Guitars

  Благодаря! Все си мисля, че характера се предава от човека към китарата.Имам един раздрънкан истински фендер към който съм се отнасял супер зле ...мазал съм го с мои лайна с извинение( Просто си падам копрофаг) , но този интрумент ми е винаги под ръка и ми служи перфектно.
 8. tocata

  Suhr Guitars

  Лятото най-после получих моя Suhr-Classic candy apple red Още преди да я пипна,усетих мириса на моя инструмент. Малкия радиус на грифа позволява страшно нисък екшън в комбинация с 10-52 струни постигнах това,което отдавна търсих като звук и удобство. Китара с,която не трябва да свикваш грабваш и действаш.Още веднага се усеща мощният пробивен тон,супер динамична, лесен достъп след 12-та позиция,стои невероятно стабилна в ръцете. Много прецизна изработка,страхотно сетъпната(първата китара,която не съм ръчкал след купуването) Бързо ми стана любима за сега Класик модела на Сър дава гъвкавост и лесно преминаване от един стил в друг така както класик моделите на Фендер и Гибсън .. За сравнение с ММ-Luke,Petrucci-BFR изобщо не може да се говори.Много различни...въпрос на личен вкус.
 9. tocata

  Малко нашенски фюжън :-)

  Ооооооо много се изкефих ...напълнихте душата!! Поздравления за всички!!
 10. tocata

  Toto

  Охо...Много време мина и изобщо не съм сигурен дали ще го открия из архивите си.Ако го открия ще го кача.
 11. tocata

  Българска Кремона

  Страхотни са.....
 12. tocata

  Българска Кремона

  Днес купих още една Кремона Fiesta FC за мой ученик.В сравнение с моята,която купих преди 3 години е изработе доста по-качествено. Китарите са със абсолютно еднакъв материал но....звукът им е доста различен.Т.Е. всеки инструмент макар и от един модел е със свой характер и тембър.
 13. tocata

  Българска Кремона

  Дааамм..Купих Fiestа FC преди 3 години от завода.Китарата е страхотна.Със времето звука стана по-скъп от цената ,която платих тогава.Вчера ходих до ДИНАКОРД СОФИЯ. Имаше няколко модела за моя изненадаПреди време бях пускал семпли тук ..смея да твърдя,че сега звучи в пъти по-добре от тогава.Единствения проблем е,че заводски излизат с много висок екшън но това е поправимо.
 14. tocata

  Mesa Boogie Caliber 50+

  Ахам...то к'во да каже човек при такова зверско свирене!! П О З Д Р А В Л Е Н И Я! Все пак си мисля,че ръката е по-важна с,което се покривм с доста предишно изказани мнения.Та .. меса,маршал,фендер...и т.н. имат значение ,когато човек свири от амп а не от ръка..Иначе звучиш винаги убийствено без значение през какво точно минава звукът ти..
 15. Свилене здравей! Казвам се Бисер.Искам да ти поднеса извиненията ...

  1. Свилен Бас

   Свилен Бас

   ...и аз така... ;)

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.