Jump to content
Българският форум за музиканти

TeodosiuS

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от TeodosiuS

  1. Възможно е да е така а къде на външни условия сте ги тествали ? Ако е някъде в района на София бих дошъл от интерес.
  2. TeodosiuS

    Fender или Gibson

    и сигурно от тия 8 години - 4 си свирила на Фендер и още 4 на Гибсън и си компетентна ?
  3. TeodosiuS

    Fender или Gibson

    То е ясно, че <само си го хващала> и държала Смешно е как някои хора изказват мнение за китари сякаш цял живот са свирили и са пробвали какви ли не китари.
  4. TeodosiuS

    Fender или Gibson

    Гибсъна е Гибсън ама 100% не сте хващали в ръце, а говорите на изуст. Много малко хора в БГ ще дадът 2000-3000 камъка за китара. Смешно е как някои хора изказват мнение за китари сякаш цял живот са свирили и са пробвали какви ли не китари.
  5. Явно като си го пробвал си бил глух БХ5-112 работи в режим 3 вата RMS и 5 вата RMS и тази мощност е пре достатъчна, за да се оглушее в домашна обстановка. 20-50 вата транзисторен не може да му стъпи на пръста. Всеки си харесва своето :-)
  6. TeodosiuS

    Jackson ИЛИ Esp ?

    Честито ! И аз ползвам Jackson, но RR3 EDS и съм страшно доволен, свиря предимно с Метъл Зона МТ-2 Свирил съм и на LTD, след време ми се иска да притежавам ESP + EMG по-скъпите си заслужават.
  7. Мислех, че това е форум за музика, а не за психо-философии Свирите ли изобщо или ви е писнало ?
  8. Ти искаш някво уверение, че ще се научиш да свириш. Никой не може да ти даде гаранция, просто хващай и свири, всичко зависи от теб.
  9. Правилно, браво ! Продължавай напред. Аз мога да ти препоръчам Центъра за Музикални Изкуства, там преподава моя позната, казва се Румяна Никова - едната вокалистка на група ТРИК (Етиен .... и др.) Тя свири и на пиано. пробвай там, дори не знам какви са цените на уроците, но ще си доволен.
  10. Не ползвате ли http://www.ultimate-guitar.com/ Често в табулатурите са описани и частите за пиано и бас китара. Има един сайт mysongbook.com - преди от там теглех, но от години наложиха авторски права и не е безплатно вече.
  11. Абе дали вграден или външен има ОГРОМНО значение ! Предпочитам във всички случаи BOSS ефектите, а те са извън всякакви кубета. Нищо, че Audigy са по 100 долара и нагоре.
  12. Песента е ужасна, но музиката си остава Рок и спрете да си насаждате мнението ! Хареса ми това за соц-рока, но явно някои тук са деформирани от соца. На мен музиката ми звучи яко и си я хванах по слух !
  13. За чалгата няма какво да коментираме, а самата дума "чалга" е доста гнусна, чудя се кой ли е инвентора
  14. Пише си: 1 channel with clean/drive/distortion switch е единя clean/overdrive switch другия
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.