Jump to content
Българският форум за музиканти

TeodosiuS

newbies
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TeodosiuS

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 07/21/1986

Previous Fields

 • Инструмент
  електрическа китара

Contact Methods

 • AIM
  mtt-1000
 • Website URL
  http://s680.photobucket.com/albums/vv168/F37337/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. TeodosiuS

  Китарни усилватели

  Възможно е да е така а къде на външни условия сте ги тествали ? Ако е някъде в района на София бих дошъл от интерес.
 2. TeodosiuS

  Fender или Gibson

  и сигурно от тия 8 години - 4 си свирила на Фендер и още 4 на Гибсън и си компетентна ?
 3. TeodosiuS

  Fender или Gibson

  То е ясно, че <само си го хващала> и държала Смешно е как някои хора изказват мнение за китари сякаш цял живот са свирили и са пробвали какви ли не китари.
 4. TeodosiuS

  Fender или Gibson

  Гибсъна е Гибсън ама 100% не сте хващали в ръце, а говорите на изуст. Много малко хора в БГ ще дадът 2000-3000 камъка за китара. Смешно е как някои хора изказват мнение за китари сякаш цял живот са свирили и са пробвали какви ли не китари.
 5. TeodosiuS

  Китарни усилватели

  Явно като си го пробвал си бил глух БХ5-112 работи в режим 3 вата RMS и 5 вата RMS и тази мощност е пре достатъчна, за да се оглушее в домашна обстановка. 20-50 вата транзисторен не може да му стъпи на пръста. Всеки си харесва своето :-)
 6. TeodosiuS

  Jackson ИЛИ Esp ?

  Честито ! И аз ползвам Jackson, но RR3 EDS и съм страшно доволен, свиря предимно с Метъл Зона МТ-2 Свирил съм и на LTD, след време ми се иска да притежавам ESP + EMG по-скъпите си заслужават.
 7. TeodosiuS

  За Възрaстта

  Мислех, че това е форум за музика, а не за психо-философии Свирите ли изобщо или ви е писнало ?
 8. TeodosiuS

  За Възрaстта

  Ти искаш някво уверение, че ще се научиш да свириш. Никой не може да ти даде гаранция, просто хващай и свири, всичко зависи от теб.
 9. Правилно, браво ! Продължавай напред. Аз мога да ти препоръчам Центъра за Музикални Изкуства, там преподава моя позната, казва се Румяна Никова - едната вокалистка на група ТРИК (Етиен .... и др.) Тя свири и на пиано. пробвай там, дори не знам какви са цените на уроците, но ще си доволен.
 10. TeodosiuS

  Ноти

  Не ползвате ли http://www.ultimate-guitar.com/ Често в табулатурите са описани и частите за пиано и бас китара. Има един сайт mysongbook.com - преди от там теглех, но от години наложиха авторски права и не е безплатно вече.
 11. Абе дали вграден или външен има ОГРОМНО значение ! Предпочитам във всички случаи BOSS ефектите, а те са извън всякакви кубета. Нищо, че Audigy са по 100 долара и нагоре.
 12. Песента е ужасна, но музиката си остава Рок и спрете да си насаждате мнението ! Хареса ми това за соц-рока, но явно някои тук са деформирани от соца. На мен музиката ми звучи яко и си я хванах по слух !
 13. TeodosiuS

  * Крадени песни *

  За чалгата няма какво да коментираме, а самата дума "чалга" е доста гнусна, чудя се кой ли е инвентора
 14. Пише си: 1 channel with clean/drive/distortion switch е единя clean/overdrive switch другия
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.