Jump to content
Българският форум за музиканти

Claire

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Claire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз започнах да се занимавам с Britney Spears - Everytime. Нещо, което не вярвах, че ще се случи, ноо... в живота става всичко.
  2. Аз харесвам да пея и на английски и на български... Че и на испански и италиански ми харесва, ама там трудно се оправям с текстовете. Най-често обаче ми се случва да пея на английски. просто повече ми харесва самата музика. Пък и напоследък в родната музика са малко песните, които ми харесват.
  3. Ами аз до вчера не знаех какво съм, но при първото ми ходене при вече новия учител, разбрах че съм сопрано. Най-сетне и аз се знам!
  4. Е, и според мен не всеки може. То не е като да се научиш да пишеш литературно съчинение например. При някои хора просто не става. Имам приятелка, която наистина не може, знае си го, ама учителката й по музика я е карала да ходи във вокалната група.
  5. Подкрепям мнението, че мънкаш. Не се разбира една част от това, което пееш. Трябва, така да го кажа "да си отвориш гърлото". След това мисля, че ще започне развитие в добра насока.
  6. Claire

    Любими певци

    Аз с удоволствие слушам Кристина Агилера, Марая Кери, Уитни Хюстън и певици(и певци) със подобни вокални възможности. Направо си умирам от удоволствие.
  7. Аз точно затова тука писах. Навсякъде намирам други сингбеци и тая песен никъде . Най-вече намирах Ironic...
  8. Хора търся от известно време сингбека на една песен, ама не мога да я намеря(няма ли я, аз ли съм сляпа)... Alanis Morissette - I'ma bitch(или само "Bitch"-различно се среща). Ако някой има да казва...
  9. Ами така като не даваш конкретна информация, ще припомняме общи приказки, но все пак важни. Та за въздуха... Дишай през диафрагмата. Не си отпускай въздуха на веднъж, а постепенно. Пък и с повече тренирока ще стане. Не от първия път, но според мен може да се получи.
  10. Claire

    Мнение

    coh-da,заинтересува ме с тази книжка. А с английския си се справям добре, тъй, че когато можеш пиши едно лс за книжката.
  11. Claire

    Мнение

    Мерси за мнението. Наистина ти благодаря за добрата критика. Честно казано се оказа по-полезен в едно мнение от старата ми учителка. Относно това за телевизията:Всъщност песента е от филм, но никъде не мога да я намеря в синбек или оригинал . И в уж дискографии на певицата и всякакви такива е изкарана песента от самия филм. Затова се чува и това говорене. Това "little" и аз не го харесвам. Проблемът идва, че често гласа ми не знам защо точно там се стяга супер много. От опитите ми са се получавали само няколко пъти, както трябва. Над това ще продължавам да си работя. отново искам да ти благодаря за мнението.
  12. Claire

    Мнение

    От доста време насам във форума само чета, но най-сетне се престраших и аз да пуснанещо мое. Моля за сериозна критика и съвети. http://media.putfile.com/Let-me-fall-25
  13. Ами, преди около 2 години близо, ходех на уроци по пеене. Но един път сериозно ми беше попресипнало гърлото. Учителката ми препоръча тези хапчета и си ги взех. Абе да ви кажа имат ефект. Не е след пъровото хапче и айдеее вече да си в отлична форма. Обаче виж след 3-4 хапче вече си се възвръща гласа нормално. И то аз както не спирам да пея поне за удоволствие... Абе действат си съвсем добре според мене...
  14. И на мен доста ми хареса. Звученето на китарите е много приятно. Общо взето, като го пипнеш още май ще вземе да стане прекалено хубаво...
  15. Мен ме впечатлява на първо слушане със самото чувство, което влага в изпълнението. Не се впечатлявам толкова от тоновете. Е, освен ако естествено не е нещо наистина завладяващо. Преди ходех за кратко на уроци по пеене и единият ми учител ми каза следното, което ми се наби в ума: "По-добре е, да не можеш да разпознаваш всеки тон от първо чуване. Защото след време започваш да чуваш само някакви тонове, а не мелодии и музика."
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.