Jump to content
Българският форум за музиканти

KlaviristaPA80

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    KORG PA800

Contact Methods

  • AIM
    klaviristapa800
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

KlaviristaPA80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. И при мен е така, не знам какво да се направи. Трябва сервиз може би.
  2. Здравей колега, Когато бях с Roland и си направих такъв инструмент от А18 (Clav.) имаше едно за умекотяване на инструмента непомня точно как се казваше и след това сложих Портаменто +1 Опитай почти всички клавири имат Clav.
  3. По принцип ДА може! Но зависи все пак за какво ще ти е флопи? Ако е само за симбеци има много евтини модели на Roland, но не четат стилове Ако искаш клавир с Флопи и да вкарваш стилове, предполагам за около 600 лева ще намериш много добър!
  4. Нали всички FLASH-ки са с USB накраиник там се слагат
  5. KlaviristaPA80

    Midi To Usb

    Така е, скъпи са кабелите но все пак.. ще свириш с много по хубави инструменти от PC-то
  6. Не съм сигурен за вътрешната му памет, но защо да триеш?? Един приател си сложи на такъв клавир FLASH сложи си и ти, така ще си качиш много неща, без да се налага да триеш! Дано съм ти от полза
  7. Зависи колко човека сте, и какви като инструменти в твойта група. Синтезатора не се използва само за синтезирани звуци. Ако има пиано Ти си човекът ! Също можеш да държиш бас-а с ляваръка, ритъм китара.. Пак ще е хубаво! Но както казах по-горе, Зависи от групата ви
  8. Най-добре ще е да опиташ с нещо ново Вземи Синтезатор! Това е от мен
  9. Защо си се ограничил само в тея два модела ? Има много други които са около 600-700 лева и са супер като за начинаещ. Ако искаш разгледай Roland ЕМ50, Roland exr5.. някой модели на Yamaha.. Имат флопи, следователно може да си слагаш ритми, Симбеци.. да си заучаваш нови неща. Но ако искаш клавир с повече екстри, Може би, за 1000 лева ще е най-добре G600, макар че ТОЙ НЕ Е ЗА НАЧИНАЕЩИ ! Успех в избора на клавир
  10. Значи няма да стане е нищо Живота Продължава
  11. KlaviristaPA80

    Korg Pa80/60/50

    Колеги искам да попитам могат ли да се слагат PAD на тея модели като PA50/60/80.. Веднъж чух един пускаше нещо като " Еххееее " Все едно Чита и други колеги съм чувал да пускат такива гласове. Въпросът ми е как се качват в клавира тея "неща" и изобщо може ли на PA50/60/80. Благодаря Предварително!
  12. Не съм много запознат с тея Модели на Casio или Yamaha но ако искаш ориентирай се за тая цена към Roland ЕМ 50
  13. Да аз съм долу горе от тоя край а не съм чувал такъв човек, има ли го в Vбох или някаде да чуя все пак за какво става дума?
  14. Тоя най-Вероятно ще е някое лапе. Ако беше някой които иска му се но няма какво да даде в замяна поне може да каже. Ей колега така и така.. искам но нямам възможност ще помогнеш ли, едва ли много хора ще му откажат. Но като е решил така да действа, негов проблем!
  15. Не е лоша но не съм сигурен че ще останеш доволна от нея
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.