Jump to content
Българският форум за музиканти

Stoilov

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    drums

Stoilov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. да, даже вече получих оферта може и така да се случи.
  2. Привет, Искам да си взема метално барабанче с много консервен звук Можете ли да ми препоръчате нещо до 300 лв. http://www.thomann.de/gb/sonor_2007_14x55_stahl_snare.htm ?
  3. и много яка стойка ямаха с двойни крака.
  4. Наближава времето да си избера сет, защото приключвам с покупката на сета чинeли (Istanbul). Отказах се от Gretsch-a, колкото и много да ми харесват на дизайн. Но не търся акустичен звук, а точно със звука не ми се прави компромис. Държа касата да звучи силно и добре. Плътно и да кове като кобра Затова и ми се иска да е дълбока и широка - нещо от сорта на 22 на 20. А такъв размер едва откривам. Ето един грозен негов представител - http://www.thomann.de/gb/kirchhoff_22x20_a...c_bass_drum.htm Идеи? А от друга страна - Gretsch-a ме устройва перфектно откъм компоненти - има един алт, което е ок за мен и върви без фус машина. (Купих си нова хубава машина преди седмица). Мисля го много, защото не искам да съжалявам после, а едва ли ще мога да си купя нов сет в близките години Весели празници
  5. Главният мотив при мен е, че в репетиционната ни - касата не се чува. Така или иначе дойде време да взема нов сет и реших, че ако касата е дълбока ще имам реални шансове да поправя този недостатък. От друга страна - свирим по-агресивна музика. На джаза сме само любители, така че все пак ще помисля и прегледам, ще попрочета още и ако може да отида да ги чуя някъде ще е най-добре. От Пловдив съм, но в по-голямата част от времето съм в София (учене/работа), така че ще се разходя по магазините и ще проверя положението.
  6. Благодаря за съветите за Мапексите. Водя си бележки и преглеждам офертите. Но да си кажа честно - влюбих се в Gretsch-a. С тази 20х20 каса и тоя агресивен вид. Само потвърждение, че е добър избор ми трябва и веднага отсвирвам всички останали оферти А останалия хардуер така или иначе отделно ще се купува - чинели, допълнителни стойки, педали. Аз си взех един кардан Vex от САЩ, но ще го ползвам докато свикна и се понауча. После ще сменям с нещо яко.
  7. Tъкмо щях да попитам какво ще ме посъветвате за този сет: цък Защото става въпрос за около 700 евро. НО.. това което видях.. Gretsch с дълбоката каса.. изглежда зверско.. ако някой може да сподели впечатления и да каже нещо конкретно за самата марка и модела, съм готов да си стегна дупето и да вдигна сумата..
  8. Да, от САЩ си купих кардан, но не плащах доставка, защото приятел ми го донесе. В края на краищата обаче не може да се ангажират познати с доставката на цял сет, затова го отписвам като вариант. Да, наистина са по-евтини, не отричам, но това не е толкова важно. По-скоро ме интересува конкретен модел, който да се върти към 1к долара. Обичам дълбоките каси
  9. Здравейте, Бих се радвал ако споделите мнения и предпочитания относно марки/модели сетове в ценовия диапазон от 800-1000-1200 $ Става въпрос само за хардуер - каса, алтове и флур-том, както и фус машина. Евентуално и стойки. Чинели ще купувам отделно. Болднатата цена е предпочитаната. Поръчката ще правя през musicstore.. най-вероятно. Не съм свирил на хубави барабани - само amati и тактон. Но съм фен на Tama и Yamaha. И на дълбоките каси Ще се радвам да чуя предложения и съвети.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.