Jump to content
Българският форум за музиканти

Drack

newbies
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Drack

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Ел. Китара
 1. Drack

  Distortion

  Дай някакъв линк.. Разглеждах някакви сайтове, но не го намерих, а и казах, че не съм от София, така че ако е някой магазин, е явно не е в моя град
 2. Drack

  Distortion

  А случайно някой да може да ме насочи, от къде мога да си го поръчам? Не съм от София... затова.. Иначе видях в един онлайн магазин Ultra Distortion на Behringer, но UM100 ми звучи по-добре..
 3. Drack

  Distortion

  Stagg 10gap? Китарата и тя е Stagg, S300-SB Нищо особено..
 4. Drack

  Distortion

  Метал свиря общо взето, но абе имам си вкусове във всички стилове що има китара Около 50лв ми звучи добре. Мерси за бързия отговор, ще се информирам за тая джаджа..
 5. Drack

  Distortion

  Решил съм да си купя някакво битово дисторжънче. Свиря главно в нас си, но дисторжъна ми е вграден в кубето и нещо не ме радва.. Та ориентирайте ме към нещо семпло което да ми върши работа Аматьор съм, не съм претенциозен.
 6. Drack

  КДК Хасково - рок клуб

  Nice! А случайно да имаш информация, до кога са резервирани датите за свирене?
 7. Drack

  КДК Хасково - рок клуб

  Откриеването беше нереално! Аз лично съм много доволен, накрая и малко интриги имаше, но nvm FEAR OF THE DARK!! UUAAAAAUAUAUAUAUA! :punk_guitar:
 8. Drack

  КДК Хасково - рок клуб

  Евалата и дано си изкараме добре ^^
 9. Скъсах първата си струна..
 10. Drack

  Кой как почна на ел.китара

  Аз тепърва започвам
 11. Drack

  КДК Хасково - рок клуб

  KDK вече няма Беше страхотно местенце. Превърнаха го в чалга кафе! :no:
 12. Видях, че има и друг, който пише в зелено, но просто не се сдържах и тука да пиша така ^^ Ако иска може да се разберем да пишем в различни нюанси
 13. Свиря от около 3-4-5 месеца мисля вече. Обаче преди да си взема ел. китарата не бях свирил нито на акустична, нито изобщо на някакъв инструмент. А и живея в малък град, където трудно ще нямаеря, някой да ме научи Разчитам на интернет, за да се уча, та затова и нямам кой знае какви надежди за бъдещето Иначе бих се радвал и аз да свиря по клубове и прочие . Добре заварили!
 14. 1)nickname: Drack, понякога Drack Nathar 2)Възраст: 16 3)Образование: Незавършено всеоще 4)Вашият инструмент/и: Ел. Китара 5)Предпочитан музикален стил: Метъл най-общо казано. 6)Вашият вдъхновител: Judas, Manowar, Motorhead, Purple, доста са, но китара реших да си взема, след като гледах филма Black Snake Moan. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Erm.. 8)Странични интереси: Обичам ударните инструменти ^^ 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Aми.. живея в Хасково, наистина си обичам китарата, но нямам намерения да ставам виртуоз или нещо от сорта. Просто ми харесва от време на време да си дрънкам И.. пиша в зелено..
 15. Drack

  Имам Един Голям Въпрос

  Такам, прочетох доста до тук(не мога да кажа всичко) и горе долу ми станаха ясни нещата. Работата е там, че нищо не разбирам от аудио карти Затова наистина ще оценя, ако ми дадете някакъв пример, за аудио карта която върши работа. Под пример разбирайте точно име, което да мога да копна в гугъл и да разуча
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.