Jump to content
Българският форум за музиканти

JimBeam

Members
  • Мнения

    154
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно JimBeam

  • Рожден ден 10/20/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Location
    Пловдив

JimBeam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Тогава тази седмица ще ги сменя и ако наистина се оправи незнам вече от каде ще си копувам струни.....
  2. JimBeam

    Long Live Rock'n'roll

    Ейй най накрая свeстен кавър на тая песен.Винаги съм ис кал да чуя нещо различно от оригинала специално за long live rock n roll.Поздравления много се накефих честно.Това ми е любимата песен за слушане.Ако и някои се навие да го изпее със същия хъс ще стане супер....
  3. Попринцип най често ползвам ямаха 9тки обаче сега за 2ри път слагам ДАдарио и не съм много доволен,защото мн бързо пада никела.Слагал съм и елексир,естествено най-доволен бях от тях,но катастрофирах и сега неработя и нямам пари за качествено.
  4. Нещо несхванах,нито единия,нито другия коментар П.П Май нищо нетрябваше да качвам а?!
  5. да интересно,че е само на 1 и никва промяна каквото и да направя....
  6. ее баси гадния проблем абсолютно никаква ама никаква разлика и това като пробвам.Сори за грешките при правосписа, просто малко се вълнувам,защото очаквах да проработи нещо.
  7. аа сри за малумния въпрос какво е тръсрод?Това което опъва струната и има 1 болче с 1 пружинка на него?Ако е това натегнах го и пак никаква разлика.
  8. Това са 2 мой идей,който реших да ги споделя тук,защото ми е интересно всяко мнение различно от моето : Д http://www.4shared.com/audio/U3peMPou/_2__BadLover.html http://www.4shared.com/audio/TgdIukMF/WhorhouseRock.html Да знам,саунда е кофти и формата и той е кофти,за което се извинявам,но толкоз мога.
  9. и на мен така ми звучи самоче ги смених преди 2 седмици...Свиря по 4 5 часа на ден.Явно струните наистина са боклук.Извинявай за формата,обаче reapera така ги прави,а немога да си намеря свястен конвертор.Свалих 1 от замундада,но не ми тръгва.
  10. Такам проблема ми е следния...1 струна от началото до края звучи ей така http://www.4shared.com/audio/o53ON1xu/LAINO.html Това нещо става най вече при високите тонове,но сега почна по цялата струна.На Си също при високите почна да звучи малко така. Играх си с пружините на тремолото,обаче както и да ги преместя никаква промяна.Нито по добре, нито по зле и явно може да не е там проблема.Гледах грифа никаде не се вижда да е изкривен или нещо такова.А и ако беше изкривен най веротно щеше да се усеща при свирене.Струнатата никаде не опира на други прагчета,но все пак я дигнах да видя дали ще има резултат,но уви нямаше.Пак никаква промяна.Играх си малко и с адаптерите-вдигах свалях пак нищо.Обшо взето пробвах всичко, за което се сетих.Китарата е на 4 години,на берингер-нищо специално.Като смених струните с нови проблема изчезна за малко,смисъл такъв пак лееекичко се чуваше това гадно жужене.Някой знае ли, какъв може да е проблема?Единственото, за което се сещам аз е ,че струните не са качествени.Слагал съм обаче и елексири за 30 лева пак същото става....Знам ,че ще ме посъветвате да ходя при лютиер ама исках първо да пусна тема да видя какво ви е мнението.
  11. Вокалите кой ги пее уникални са? Поздравления за кавъра направо ме разби (вувузел). :D
  12. Аз свиря от 3 години и още немога да свиря легато ти за 7 месеца търсиш подобрение. 1 съвет,който на мен много ми помогна-избери си 1 песен и се статай 1 към 1 да я извириш.На мене ми отнема до 2 седмица,но резултат има и то огромен.После още една,после още една и т.н Ама щом ходиш на учител значи повярвай ще има подобрение.На мене лично ми спести 1 година лутане,а ходих точно 3 месеца.(просто почнах работа и нямам възможност за повече.Иначе винаги съм готов за уроци.)
  13. http://www.esnips.com/doc/f5b98ec0-2fce-47...5/WhorhouseRock
  14. Понеже нямаше на кой да споделя последното си творение реших да пиша тука.Не е кой знае какво,но мене ме кефи много и смятам да го доразвия по нататък.Ето го и него http://www.esnips.com/doc/f5b98ec0-2fce-47...5/WhorhouseRock .
  15. аз съм за вариант 1.Мале човек уникално е посто аз съм на тая песен от 1 седмица ама ей така си джема на нея ама тва твойто кърти мивки от всякъде браво!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.