Jump to content
Българският форум за музиканти

ivansky

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

ivansky last won the day on Ноември 15 2020

ivansky had the most liked content!

Относно ivansky

  • Рожден ден 05/10/1977

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, ударни

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    мездра

Последни посетители

556 профилни разглеждания

ivansky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Обществена Репутация

  1. За акустична китара е много добре, а и този говорител 30 вата, така че не би трябвало да има проблем.
  2. Тъй като намерих18 мм брезов шперплат реших да направя все пак кабинет. Не ми достигна материал за предната част (на която е закрепен говорителя) и я направих от 20мм масивен смърч. Останалото е шперплат, като никъде не съм ползвал винтове. Всичко е на лепило, включително и задната страна, която е длабната за по-голяма здравина и по-голяма лепеща повърхност. Вижда се как съм внутил и профилите, за да е по-стегнато и по-здраво лепенето. Винтове има единствено на дистанционните летвички, които ограничават предната решетка да не докача до говорителя. Кабинета не е вентилиран. Сложих един широколентов 12 инчов говорител и с акустична китара стана магията. За басов кабинет....или на тоя ще му сменя говорителя по-натам или ще правя нов проект с по-дебел шперплат, а и все си мисля да е с 10 инчов говорител....знам ли и аз какво искам....засега само пробвам и се кефя. Размера е 53х48х28 см.
  3. Колко милиметров да взема? 18мм дали ще е добре?
  4. Здравейте, мисля да правя бас кабинет 1х10'' (или 1х12'' още не съм решил). Ще ползвам 15 мм брезов шперплат, но се чудя какъв говорител да ползвам. Мисля за oberton, но има модели "MB", които са мидбас и само "B", които са бас. Кой ще е по-сполучлив? Спрял съм се на Oberton B200 засега. Някой ако има опит и желае да сподели - приемам съвети всякакви. П.С. Не мисля да слагам разни високочестотни туитъри и хорни разни.
  5. Малко със закъснение . Усилвателя работи перфектно, благодарение на колегата НИКОНИ!
  6. Благодаря за отговорите. Все пак, ако някой би се наел да ми го оправи, срещу заплащане разбира се, нека ми пише, че аз не съм сигурен дали ще се справя. Нямам опит в "копането" по платки.
  7. Благодаря! Ще пробвам с тримера, а ако се окажат електролити, ще трябва да търся. Мисля, че ще мога да си ги запоя сам, но не знам дали се намират такива и къде.
  8. Здравейте, наскоро ми припадна едно стъпало MV3. Стъпалото работи, но има доста силен брум. Има ли някой, който би се наел да го профилактира или план "б" е да го продам в това състояние на някой, който би се занимавал с него.
  9. patzo, the pick, благодаря ви! надявам се, че ще успея да го пръсна добре и сам. а и все пак китарата е евтина, така че няма да е загуба ако не е перфектно. и все пак ако иска някой да ми прати по еконт с доставка за моя сметка и наложен платеж да драсне едно л.с. ще съм много благодарен.
  10. patzo, the pick, благодаря ви! надявам се, че ще успея да го пръсна добре и сам. а и все пак китарата е евтина, така че няма да е загуба ако не е перфектно. и все пак ако иска някой да ми прати по еконт с доставка за моя сметка и наложен платеж да драсне едно л.с. ще съм много благодарен.
  11. добре, ако има някой лютиер, който би ми продал малко нитроцелулозен лак, нека ми пише на л.с. плссссс.
  12. "Dream Theater took Mike Mangini for only one reason: fans doesn't have to learn a new name, drummer is still Mike." на този коментар попаднах в ютубата и май има логика. е, не вярвам да е единствена причина, но сигурно е наклонило везната. момчето свири невероятно.
  13. ами документа е точно за защита на околната среда и водите. обадих се по телефона на лакпром и ми казаха, че без тоя документ няма да ми го дадат. малоумна работа. не си струва да я дам на лютиер, че китарата е супер евтинджос. явно ще потърся помощ от приятел.
  14. и на мен ми е интересно. предполагам, че ще стане добре и без контрол на звука, особено ако китарата мине през някакъв еквилайзер. badValue, дай линк в ибей за пиезо в ибея, че не намирам евтини и каква е разликата между пиезо и трансдюсер?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.