Jump to content
Българският форум за музиканти

Julius

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Акустична китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Julius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Julius

    Търя майстор...

    Този не е телефона му Ето текущия - 0884981389
  2. Хехехе.... Ангел беше на гости на Слави... Леко загатна за музиката която свири ...
  3. Това, което мога само да добавя е че Ангел е уникален китарист! Познавам го от 21 години! Да е жив и здрав!
  4. Лелеееее... Това си е престъпление ! (не съм природозащитник)
  5. Това че най-добрият смърч расте по Родопите и в частност около Чепеларе не ми е хрумнало на мен или пък е изказване от поредицата "ние сме най-велики в света". Тия дни загубих няколко часа по търсенето на един стар каталог за акустични китари на Ямаха от (ако не се лъжа ) края на осемдесетте години. Та в една от уводните статии с не повече от 2-3 изречения някакси между другото пишеше за това наблюдение, което си позволих да цитирам. Понеже имам приятели, дърводобивници в този край съм ги питал дали е вярно. Те казват че донякъде са запознати и ако им изпадне такова дърво (дали става за музикални инструменти или не става ясно след като се отреже и се види съотношението на ранната и късната дървесина) се обаждали на един телефон в Пловдив и човека им плащал двойно за такъв труп.
  6. Julius

    Китари Белевски

    Интересно на какво попаднах в нета - http://belevskiguitars.com/ На фасон изглеждат добре, ама на пипане как са ...
  7. Единствените дървесни видове, които виреят в България и потъват във вода са дрян и габър. Т.е. те са с най-твърдата дървесина.
  8. Само да допълня - смърча няма смола. Най-доброто приложение на смърча е за тялото на акустичните китари, както и за всички акустични струнни инструменти. Най-добрия "лютиерски" смърч расте в района на Чепеларе. Като имам в предвид най-добрия в света.
  9. Само да уточня, че габъра е с най-твърда дървесина...
  10. Julius

    Ibanez Къде?

    Препоръчвам преди да се пише да се чете и търси. Търсачката е доста добра във форума. А и Гугъла добре се справя със задачката.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.