Jump to content
Българският форум за музиканти

lou

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lou

  • Рожден ден 05/10/1966

Previous Fields

  • Инструмент
    Сопрано Сакс

Contact Methods

  • AIM
    luckancho
  • ICQ
    226223935

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Манастирище

lou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Значи много Ви благодаря приятели, че се трогнахте от моята мечта да засвиря някога на обожествявания от мен инструмент(говоря за сопрано сакса).Да ви кажа честно малко ме стряскате с термина духане, защото вече имам чувството, че човек да свири на сакс трябва да е като ковашки мех(:-))-надявам се да не е така, не че нямам въздух.Точно затова искам да посъбера информация и затова съм ви благодарен-много е ценно за мен.Но честно да ви кажа вече цяла седмица се лутам в интернет и не мога да попадна на подходяща литература-нито в book.bg нито никъде.Разбирате ли, да не звучи високопарно, но съм човек с висше образование и съм готов да дам и 50 лв. ако трябва за някоя школа за сакс и да преценя аджеба-ставам ли въобще за това или не.Повярвайте ми аз сам научих английски, компютърна грамотност и какво ли не.Наистина ли е по трудно свиренето на сакс от тези неща.Межде другото съм музикален и имам слух.Съмнявам се, че на 70 км от мен има някой истински учител по сакс, а съгласете се, че времето и разходите са си фактор.Е, като се наложи може и във Варна да отида, но дотогава...
  2. Живея на село-Манастирище, на 55 км от Враца, на 45 от Монтана и на 35 от Козлодуй.А бе дълбоката провинция си е.Ти свириш ли на сакс?Аз много искам да се науча.Знаеш ли някаква литература?
  3. Да, като малък(до 8ми клас)съм свирил на китара, даже и пред публика, но постепенно изоставих тази стара любов, за което много съжалявам.Петър, виждам, че ми отделяш внимание и ме е страх да не те подведа.Моля те ако имаш представа за някаква литература сподели ми я.Иначе в нашето семейство всички сме музикални личности, но без музикално образование...Благодаря ти искрено!
  4. Благодаря ти Петър, не се познаваме, но наистина много оценявам това, че си намерил време да ми отговориш.Знаеш ли, наистина никога не съм слушал инструмент с по-божествени звуци от сопрано сакса.Може би Кени Джи е бог и затова е така.А аз съм непоправим меломан но, приятелю вече минавам 40 те, живея в дълбоката провинция и съм твърде зает семеен човек.Не, не искам да се оправдавам, но като за начало някой в този форум би ли ми препоръчал някаква литература за сопрано сакса, за да мога да се запозная поне в общи линий и да не съм така да си каже съвсем бос.Много съм се влюбил в сопрано сакса и съм набелязал един за 774 лв.Жена ми като ме чу какво намерение имам ми каза, че съм луд.Благодаря Ви за търпението!
  5. Здравейте, искам да се науча, всъщност имам огромно желание да свиря на сопрано саксофон(като Кени Джи, нали се сещате кой е).Някой може ли да ми каже трудно ли се свири на този инструмент?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.