Jump to content
Българският форум за музиканти

rockozaurus

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About rockozaurus

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

771 profile views
 1. Разбрах за какво иде реч.Може да се трие.
 2. Та,някой да има идея за производител,марка,потекло..?Единствената информация е печатно обозначение М 5,вътре в тялото.Изглежда ми стабилно направена;топа е масив,гърба и страниците "тигров" клен,грифа е от многослойна дървесина...
 3. Ако на теб сърцето ти не дава да я изхвърлиш,дай я на мен,аз ще я изхвърля.Иначе,колегата е прав,поправка на всичко описано,някъде от порядъка на 150-200лв.
 4. А някой да има впечатления от Иво Войнов?
 5. rockozaurus

  Обсъждане на обяви от базара

  Ето,примерно,на това момче,http://bazar.muzikant.org/jay-turser-jt-50,115352.html няма кой да му каже че китарата която продава е от една доста евтина,да не кажа посредствена марка,от много подобни,които заляха пазара напоследък и не може да струва парите които той иска...Дори факта ,че е купена в Америка,не може да я оскъпи толкова.Цената и е някъде около 200$Да, знам че цените не се обсъждат,ама на ли аз започнах тази тема и смятам че е редно да напиша първия пост!?
 6. Смятам че имам право и не съм в никакво нарушение да отворя точно такава тема.В стария "базар",точно това беше най ценното...Да изразиш мнение за определена стока,да предупредиш ,да обясниш на другия,да помогнеш.Има вече теми в които се обсъждат опити за мошеничество.Мисля тук да обединим всичко.Смятам че новия базар си загуби душата,след като стана самостоятелен..?
 7. Какво и е на обявата? Сега обявата е по добре,ама вчера беше постната само първата част: "This guitar is in its original case and its colour is light blue, and both the guitar and its case are in good condition for its age. This guitar was once owned and played for 3 years by Eric Clapton more than 30 years ago !!Ю Как ти звучи!?Нормално!?И с добавената част на обявата,пак мирише много...Освен това,ако наистина беше на Клептън,мислиш ли че цената и ще бъде 5000лв!?И да ли няма да може да се продаде някъде по белия Свят,а точно тук,в България!?Мисли малко,преди да тръгнеш да се заяждаш.
 8. rockozaurus

  Забавна простотия

  http://www.youtube.com/watch?v=2PTeKcDesug&feature=related
 9. Какво ще кажете за тази обява:http://bazar.muzikant.org/fender-telecaster-guitar-1968-model,115589.html
 10. rockozaurus

  Ключове за бас на бройка?

  Forte Music
 11. rockozaurus

  Помощ - идентификация на китара

  Мерси за отговорите.Несъмнено,това е китарата.
 12. Някой да има идея каква марка е тази китара?
 13. rockozaurus

  Fender Stratocaster Story and Design

  Добро беше филмчето.
 14. 1) Не съм прохождащ в занаята и съм виждал / чувал доста апаратура. 2) Свиря блус основно и ефекта се справя чудесно ( при намален гейн става крънч и т.н.) Когато се регулират средите ,ниските и т.н по -умело , се получават нещата. 3) Продава се за 199 $ в Musicians Friend и едва ли е пригоден за изхвърляне в кофата. 4) Съжалявам, че за 1-ви път се пристраших да пиша в темата. 5) Доста категорични коментари ,при положение, че никой не го е пробвал лично .. 6) Знам ,че трябваше да си взема Firesound...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.