Jump to content
Българският форум за музиканти

carnalsoul

Members
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About carnalsoul

 • Rank
  Чук
 • Birthday 05/09/1991

Previous Fields

 • Инструмент
  Schecter Omen 6 Extreme

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/Carnalsoul
 • Skype
  Carnalsoul

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив , София

Recent Profile Visitors

580 profile views
 1. carnalsoul

  Студийни Монитори

  Завъртях самия щепсел на разклонителя и шума намали драстично , но като им увелича гейна пак се усеща леко . Мисля , че един разделителен траф ще ми трябва . Ако може да ме насочиш от къде и какви парички ще съм ужасно благодарен .
 2. carnalsoul

  Студийни Монитори

  Изолирах го .. и се оправи О,о . Много мерси Тони ((: , ако е възможно ще дадеш ли малко информация за този проблем .
 3. carnalsoul

  Студийни Монитори

  Здравейте , току що си взех активни монитори Behringer Truth B1031A и си ги свързах нормално , но има брум , който е маалко над допустимото ниво ( за монитори дори не мисля , че е допустимо ) и дразни много . С PCI саунд карта съм и брума се увеличава , когато компютъра " мисли " или като отворя папка или приложение . Мисля , че може да е от това , че е PCI картата .. и ако е това май ще продавам карта скоро (: . Ще се радвам да чуя мнението на по - напредналите ( :
 4. carnalsoul

  Колегата Parni_Valjak

  И аз искам да благодаря на Тони за мод-а на моето скромно кубенце . Вече си имам чист канал и драйв канал (( :
 5. Здравейте, Трябват ми схемата и параметрите на изходния трансформатор на ENGL Fireball 60 . Ако някой ги има и желае да ги сподели , ги качете тук или на e-mail : carnalsoul@gmail.com Всякаква помощ и информация ще бъде много полезна
 6. Lag tramontane t66d притежавам аз <3 + 2 Кремони + 1 Пълдин .
 7. carnalsoul

  Търся Elixir из София

  Здравейте ! от скоро живея в София и имам голям проблем с намирането на струни Elixir . Проверих в Dynacord и ... мисля ,че Фактор (до парк Заимов ) обаче няма . Я ми дайте малко насока от къде да си купя едно комплектче . Търся възможно по - дебели струни .
 8. carnalsoul

  "фен-клуб" Schecter Guitar Research

  Ох Лумисче ...
 9. carnalsoul

  Готин метроном?

  http://www.musicworld.bg/bg/c_2046/Mechani...Metronomes.html Ето ти механични метрономи колкото желаеш и цените са прилични
 10. Ето нещо полезно на което попаднах тази сутрин
 11. carnalsoul

  Behringer Od100

  Ами от любопитство тествах едно такова ефектче скоро и за парите си ти дава някакъв драйв ... сега вече колко звук вади , като гледам и ти си наясно . Щом е Overdrive/Distortion значи ще е що годе версатилен . Като за кремона за 15 лева и Frontman според мен ще ти свърши работа
 12. не влиза ли прекалено плътно около ключето ?
 13. ^ Или ако свириш в ниски строеве
 14. Заяло ?! Клеясало ли е ? На криво ли е завито ? тези шестограми могат да излизат както отгоре , така и от долу , така че пробвай да го навиеш докато не падне или да го развиеш . На която страна по лесно тръгне .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.