Jump to content
Българският форум за музиканти

radoslava

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно radoslava

  • Рожден ден 01/29/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Глас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

radoslava's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Може ли линк, благодаря!
  2. radoslava

    Помощ

    Аз бях така повече от 6 месеца и се побърках, накрая се оправих с физиотерапия - остър ларингит. Дано при теб не е толкова сериозно, като съвет ще ти кажа непременно спри да пееш /защото като натоварваш отново и отново гласа няма как да мине/ и да натоварваш гласа, говори съвсем тихо, но не шепни /това те натоварва повече/ и си вземи хапчетата Хомеовокс, помагат. И най-важното не се шашкай!
  3. Хора да ви се похваля, че вече съм значително по-добре, почти ми няма нищо, но искам да продължа да пия профилактично Хомеовокс, кажете как да го дозирам?
  4. Благодаря! Ами мисля, че засега ми помагат, но не мога да съм 100% сигурна, защото все пак не искам още да си напраягам гласа. Ти за колко дни горе-долу се възтановяваш?
  5. Благодаря ви още веднъж! И за личните съобщения! Много ми помагате настина. Та купих си Хомеовокс и аптекарката ми каза да взимам по 2 на час, така пише и в нета. Започнах в 5 часа. Чувствам се по-добре, но ми останаха 8 хапчета от първия блистер и искам да ви попитам колко време трябва да го пия, за да не си навредя по някакъв начин? И на вас след колко време почва да ви действа и по колко време го взимата по принцип, когато имате нужда! Благодаря!
  6. Благодаря ти много за помощта! Наистина си страхотен човек, благодаря, че ми отдели толкова много време, за да ми помогнеш! Много мило наистина! Благодаря за рецептите! Вече пробвах с лайката, бях действително един ден много по-добре, но на следващия се възпали гърлото ми и лекарката каза, че не бива повече с лайка, че ми прави възпаления, а само със сода да си правя инхалации, докато ме наболява гърлото. Това за меда и ракията го знам с маргарин вместо със сода, но ще пробвам и твоя вариант, едва ли ще ми навреди! Мерси и на теб, гледам да почивам активно, ако ням подобрение ще се обадя на някой лекар! Благодаря ви много приятели, наистина ме успокоихте!
  7. Значи на 6ти Юли бях на дискотека и от следващия ден бях прегракнала, помислих си, че е нормално и след бала ми стана така, но това продължава и досега. Не говоря постоянно с прегракнал глас, но на моменти и това се случва, много ми е трудно да пея, изобщо не мога да се справям, особено с високите тонове - изключено. Преди всичко беше много по-различно. Пеех си свободно без проблем. А другото е, че гърлото ми е зачервено, но не мога да кажа, че ме боли много, а освен това нито кашлям, нито имам хрема, само много храчки ми се образуват. Бях при личната лекарка вчера тя ми предписа някакви хапчета и каза да оставя гласът да си почива и само това. Други хора ми казват, че сега ми мутирал гласът, което ми се струва невъзможно, защото съм на 18. Моля ви, посъветвайте ме какво да правя и ми кажете какви са симптомите при мутиране и при проблеми с гласните струни - там възлите! Моля ви, помогнете ми, защото вече се побърквам от притеснение! П.С. И ако знаете някакви рецепти за паднал глас, моля ви споделете да опитам, защото тези дни имам голяма нужда от гласа си! Благодаря ви, още веднъж, знам, че само вие може да разберете колко съм притеснена и колко ме е страх!
  8. Мила, наистина те разбирам! В абсолютно същото положение съм! Сякаш аз съм написала думите ти! И аз умирам за музиката, тя е моят живот, всичко което искам да правя през него. У нас все има някой, не помня откога не съм си правила записи. Купи си едно микрофонче, записвай се и се слушай, сама ще се учудиш колко е полезно да го правиш! Желая ти страшно много успех и наистина да достигнеш мечтата си, защото знам какво е да искаш нещо от цялото си сърце и не малко сълзи съм проляла заради музиката. Аз вярвам, че щом искаш нещо много силно, то ще стане! Повярвай ми! Успех и като станеш известна ще чакам покана за дует!
  9. Микрофона ми е Philips SBC MD 150, а как да го увелича? Благодаря! П>С> Но мисля, че не е от това, защото музиката си се чува нормално!
  10. Току що направих подобна тема, аз съм горе-долу същия случай: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry404298 На слушалкие ми като че ли става по-добре, но като го пусна на уредбата е нещо върховно! Иначе моят е Philips SBC MD 150
  11. Имам нужда от помощ, чудех се къде да пиша и реших да питам вас. Значи от скоро имам микрофон, прди това пеех на слушалките за компютъра и сега като почна да записвам и аз буквално крещя, а то не се чува почти нищо, все едно пея страшно ниско и няма никакъв глас, докато на слушалките се чува прекалено силно?! Дали дефека е в програмата на която записвам или микрофона не може да се сработи с нея, защото на уредбата ми се чува много силно и хубаво! Записвам на Wave Pad моля ви помогнете ми или ми кажете друга програма на коята стават хубави записи, която използвате и сте довони! Благодаря!
  12. Благодаря много, ще ги потърся!
  13. Във всяка аптека ли ги има и каква им е цената? Благодаря!
  14. По-добре направо ги качи тук, да си взимаме всички! Много искам тези на Графа, "Да те жадувам", "Светът е за двама", "Горчива луна", "Среща", "След 10 години" ... Качи ги, моля те!
  15. За мен също, надявам се, че вече има предложения и ще продължи да се занимава с музика, защото сега е златният момент да започне! Много успех и пожелавам, щом стигна до финал, тя е една от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ! П.С. Дени ни е обещала почерпка, ще чакаме! :)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.