Jump to content
Българският форум за музиканти

4udomir

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kofi & kazаni

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Музика и всякви такива.

4udomir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, имам дилема кое от 2-те MIDI-та да си взема ?Ако някой има някакво инфо, да споделя.
  2. 4udomir

    FL Studio

    Намерих решение на проблема с "Фрутито" , ако някой иска напълно работеща програма,а не демо да свирка.
  3. 4udomir

    FL Studio

    Добър вечер,дами и господа направо с проблема.Аз съм с "Фрути - 7 ка" имам я от маса време и никви грижи,пълен сейф,машини, всичко както си требе,но се бъгна и край.Прекъсна ми процеса на работа да го факам.Не става с никакъв познат начин за мен. Нищо.Не става и с преинсталиране.Това е,ахайде останете си със здаве,всичко най-най и благодаря.
  4. Аз моето мнение го написах в тема"Има ли за какво да се пее или нешто такова.
  5. Ето моето мнение по въпроса,давам примерчаст от текста към парчето"Чувство за изкуство").Чудя се,за койли път се връщам,а по койли ще си тръгна без да се обръщам.Защо се лутам и въртя,напразно само се хабя какво да сторя за да променя,своята истина със вас ще споделя.Искам да строя не,не искам да руша и дори да изгоря като птица феникс пак от пепелта ще се родя и ще направя ремикс.На това какво си стува да не се забравя,че правото на избор по рождение се дава,всяка отделна личност да се изявява,изкуството само по себе си ни вдъхновява.Така рисувам с думи своята картина,знам творбата тя се консумира от мнозина но в действителност,истината се асимилира от малцина,можеби за съжаление дори една дузина! Припев : Чувство(2) за чувсвено изкуство в стихоплета на поета появява се и от празно в пусто(2) дума подир дума рима сглабя се. Ако някой иска да коментираме да не се стеснява да драска айде чао.
  6. Така,интересна тема,сега я виждам.Прочетох мнението на човека,който е пуснал темата (добре) но той е повлиан от всички тези фактори,който е изброил - това е така(живеем в България все пак).Не поучавам и не споря,просто изказвам мнение.Аз,лично предпочитам родният ни език.Но от друга гледна точка няма значение,ВАЖНО Е ПОСЛАНИЕТО.Всеки има свободата да пише,но да не забравяме,че да пишеш текстове си е отговорна работа спрямо себеси и другите.С думите си предаваш чувство,емоция,настроение,лично мнение така се възпитават хората... в общи линий това е ИЗКУСТВО.Чао и благодаря за вниманието,до нови срещи-по трасето.HIT ME!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.