Jump to content
Българският форум за музиканти

savov

Members
  • Мнения

    1411
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    7

Всичко публикувано от savov

  1. Съществуват и записи на касетка (която и аз имам) със записи на Нелко и Асен с музика за пиано бар.
  2. Един опит (в интервю с мен) да подредя и представя кратко историята на пиано баровете в България: 2021 г Пиано бар културата у нас е млада, но вече пълнолетна даже и по щатските стандарти
  3. Този пиано бар е един от първите (може би и първият) в България Нелко Коларов и Асен Георгиев в Пиано Бар Royal Classic
  4. Да, пътуваме в страната… Мисля, че ще е трудно чисто организационно с човек далеч от Велико Търново. Трудно ще е с репетициите например. Отделно - когато свирим и пътуваме извън града - от тук тръгваме (с една кола) и ще е трудно да се покриват (плащат от заведението) допълнителни пътни… Ако свирим пък в Търново и околността - не слагам пътни разходи в цената ни. Вероятно има и други недостатъци, за които в момента не се сещам… Но исках все пак да ви обясня. За момента ще ми е по-удобно да работя с хора от тук. Ако не се намери подходящ… ще мислим. Благодаря все пак за интереса, предложението и готовността да сте част от нашия екип.
  5. Обявата е за хора, които живеят във Велико Търново.
  6. Певци за работа в пиано барове и клубове в страната. Цел: Създаване и работа във формат ТРИО (с мен и певица). Кавъри, пътуване през уикендите, заплащане веднага след участията.
  7. savov

    Savov - Official Music Video

    The Old Capital Veliko Tarnovo of Bulgaria at Night (Music by SAVOV)
  8. savov

    Savov - Official Music Video

    SAVOV - НЕ ЗНАЕШ (За Да Заспя) - Official Lyrics Video
  9. savov

    Savov - Official Music Video

    https://www.youtube.com/watch?v=DGs-8TewUcA
  10. Едно любопитно четиво на двама пионери в изследването на тази проблематика у нас. От корените на популярната култура до най-новите (тогава) явления в “леките” жанрове. Има интересни факти и за някои родни популярни музиканти и групи. Автори: Розмари Стателова и Чавдар Чендов 1983 @ София Издателство “Музика”
  11. savov

    Savov & Friends Live Piano Bar

    За съжаление се наложи нов канал: Този и още много от старите ми клипове вече в този канал:
  12. Вече започна… Ще са излишни въпросите отново защо и т.н. Просто (ако решите) ползвайте темата да споделяте добри или пък не изпълнения, такива на ваши приятели също например… Споделяме музика… От мен това свежо клипче, нищо че не продължава напред… Нищо впечатляващо, но с много усмивка и кеф пя мацката…
  13. За да спазя традицията да има тема за всеки сезон… (че скоро ня ми оставаше време за любимият форум)! Победителят! Иначе темата за… на който му се споделят любими изпълнения от този сезон.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.