Jump to content
Българският форум за музиканти

fearofthedarc

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно fearofthedarc

  • Рожден ден 03/25/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • ICQ
    257469439

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    софия

fearofthedarc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ок ,Благодаря за отговора! Следобед ще взема едни струни и ще се пробвам да го сетъпна ако имам проблеми ще пиша. Благодаря отново за инфото!
  2. Здравейте, попадна ми едно шест струнно банджо със няколко скъсани струни. Позачетох се тук и там и не можах да разбера какви струни му трябват.Имаше и няколко вида настройки в зависимост какво ще се свири. Та какви струни трябва да му се купят(стават ли за акустична китара?) и как трябва да се настрои (четох че шест струнното можело да се настрои в стандартен строй ) така нареченота "Банжо китара“ . Благодаря ви предварително за отговорите!
  3. Благодаря на всички за отговорите! За мен бяха наистина полезни!
  4. Здравейте направих си експеримента с 6П14П-ЕВ но нещо звука не ме изкефи и ще си търся други ! Мисля да пробвам 6N2P-EV за предусилователя да видя има ли разлика дават ги за аналог на 12ax7, според вас дали ще има пороблем? Фабричните са 12AX7B китайчета!
  5. След като снощи го отворих и размених лампите тази дефектната и една от другите които се изключват при режим 18w и няма прекъсване ! Сега остана да купя 4 нови лампи! Благодаря ви за отговорите ще пиша пак като сменя с новите каква е разликата!
  6. Благодарско за отговорите краините при режим 18W остават 2 само работещи може да ги раменя с тези който в момента не се ползват,за теста имам фабричен тестер за крайните лампи отзад който и прави ужким автоматичен биас на лампите и показва коя е дефектирала поне според производителя но първо ще пробвам с размяна на лампите при режим 18w!
  7. Имам глава Huges&kettner tubemaister 36 от вчера като свиря се получава едно прекъсване на звука ,видях че едната крайна лампа свети по ярко от другите три ,и точно преди да прекъсне присветва вътре , според вас крайната лампа ли е или нещо друго ? Лампите са фабричните китайски ! Може ли да си купя само една лампа или трябва да ги сменя всичките крайни: http://www.hughes-and-kettner.com/products.php5?id=148&prod=TubeMeister%2036%20Head Благодаря ви предварително!
  8. Здравейте колеги Интересува ме,по точно работи ли въобще дадената лампа или просто е за жизуален ефект,ако влиае кога и при какъв режим? Благобюдаря предварително за отговорите на запознатите по темата!
  9. Е това нещо ми осмисли деня днес!Дано продължават така момите. Браво
  10. LO-Pro Наистина е много добро аз съм с такова на мойто RG и съм страшно доволен. Относно избора бих си оставил RG .
  11. За кейсове азсъм дожолен много от работата на Ники,който изпълнява всяка прищявка на клиента,а качеството е перфектно ето линка на сайта му там има тел. http://www.smartcases.org/
  12. Много са прави колегите. Ако имаш възможност най добре е да почнеш уроци ще напреднеш с пъти по бързо от колкото сам.Знам го от личен опит!!!
  13. Обади се на Ники от Smart Cases аз съм много доволен от неговата работа виж дали ве може да ти помогне тел:0888 800 204
  14. Почвай да настройваш струните от 1 най тънката и така нагоре като ги настройвай малко повисоко та при заключването дори и да паднат малко пада по малко въртене при финната настройка от тремолото и както казаха колегите най добре прегледай материалите в You Tube Успех!
  15. Най-добре послушай колегите от форума!!!! Няма място за сравнение или пък някаква дилема за избор точно м/у тези два модела!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.