Jump to content
Българският форум за музиканти

bullet_eater

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

bullet_eater's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. благодаря за бързите отговори
  2. така моля за помощ прагчетат на моята ел китара са "излезнали" особено 1-то и пращи на някои прагове какво да направя да ги зачукам ли или ? предварително благодаря
  3. bullet_eater

    Ibanez Къде?

    в пловдив също има ибанез и китари и бас в едно затантено магазинче мисля че в стария град
  4. така бих искал да попитам дали гуитар риг 2 ще деиства без никакви шумове ако подвключваме китарата към компа със фут контролер или някакъв процесор ( не оригиналния от гуитар риг) да кайем този : http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=2947 или http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=1371 или да си зема http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=1364 (какво ще препоръчате)
  5. ами така бих искал да попитам дали има няква програма за ефекти (като гуитар риг или амплитубе) но да не изисква ди бокс и сякви други хардуер устроиства ( или поне да има само овердраив или дисторшън ) мноу благодаря предварително
  6. в момента 'сформирам' банда със стил индустриален готик рок. в бандата заемам място на ритъм китара и нещо като мениджър. ве4е имам договорка (но за др. година лятото) да свирим в Перм (Русия) на едно рок концерт4е. текстовете на песните вървят от нашия вокал и някои добавки от мен (руски,английски,български и немски) и извод бългаски рок банди могат да пробият и извън България стига да искат и да могат. Може и да не се представим на концерта добре но нетрябва да бъдем отрицателно настроени!!!
  7. bullet_eater

    Guitar Rig

    сега проблема е в непоносимият шум като свиря ...
  8. изтеглих си guitar rig 1.2 е маи. искам да попитам като я пусна какво да правя . китарата ми е подвклю4ена в line in входа. китарата си я 4увам но когато пусна програмата никакъв ефект няма нищо не ба4ка ( китарата пак си я 4увам де ) какво трябжа да направя за да тръгне или трябва да закупя някъв хардуер ??? моля за помощ !!!
  9. bullet_eater

    Guitar Rig

    изтеглих си guitar rig 1.2 е маи. искам да попитам като я пусна какво да правя . китарата ми е подвклю4ена в line in входа. китарата си я 4увам но когато пусна програмата никакъв ефект няма нищо не ба4ка ( китарата пак си я 4увам де ) какво трябжа да направя за да тръгне или трябва да закупя някъв хардуер ??? моля за помощ !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.