Jump to content
Българският форум за музиканти

Felth

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

756 профилни разглеждания

Felth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Здравей,

    Все ще ли търсите вокал? Проявявам интерес към обявата ако не сте намерили човек още.

    1. rockfire

      rockfire

      ДА, ИЗПРАТИ МИ  НЕЩО ТВОЕ ДА ЧУЯ КАК  ПЕЕШ

    2. Felth

      Felth

      С голямо закъснение те чета, пращам последното нещо което записвахме с последната група. Не е точно представителна извадка, скоро се надявам да ми пратят едни отдавна загубени запси. На припева при двугласа другия вокал е на нашия китарист, а речетативите на барабаниста.

  2. Ако звука е много силен можещ да пробващ тапи за уши+ протектори за уши. Работниците, който използват машини за рязане на асфалт ги използват. Не знам само дали няма да ти притискат прекалено много ушния канал. Все пак ако носиш тапи и върху тях сложиш тези протектори натиска ще е сериозен. Иначе са подобни на тези http://www.toolpak.bg/product/294/u6anki-protektor-za-u6ite-pada6ti
  3. Хехе това за баба Лили ми хареса А иначе да, и аз си мисля, че има по-добър начин от пиене на такъв тип илачи, които могат да ти докарат бели на главата. А най-важно си е доброто загряване с разпяване за това спор няма и можеби пиенето на вода със нормалана стайна температура в почивката преди и след пеене.
  4. Във този форум, а и не само тук съм чел и чувал, че пиенето на сурово яйце е полезно за гласните струни. От друга страна лекар ми е казвал, че да пиеш сурово яйце или да си правиш домашна майонеза е един от начините да хванеш салмонела или да получиш хранително натравяне. Какво ви е мнението по въпроса?
  5. Felth

    Рецепти за гърло

    Аз да вметна то добри сурови яйцал Ама нали знаете, че това е най-лесния начин да хванете салмонела. А това се случва когато яйцето не е минало топлинна обработка, естествено не всяко яйце може да е заразено, но съм чувал че е често срещана и човек никога не може да е сигурен дали яйцето е прясно или има от тия бактерий вътре.
  6. Значи може да е от усилвателя, ама проверете си все пак микрофона и кабела, а има евтин вариант за миксер. Чисто ново може да си намерите за 150-200 лв ако ви се дават пари за такова и наистина имате нужда от него. Просто ще е с по малко входове и без разните му там екстри.
  7. Човек, когато ми мутираше гласа, пеех в един хор и тогава диригентката ме посъветва да дам почивка на гласа си, защото не само че не съм пълноценен за хора но и за себе си, след известно време пак бях на линия. Не искам да те плаша, но може би за малко ще е най-добре да се пазиш и да не пееш или де да знам поне да си пазиш гласа и да не го товариш много. Все пак мутацията не е толкова за дълго, а гласът ти е за цял живот. Бе най-добрия вариант е да говориш с педагог или даже с учител по пеене в училище, все пак ще му се е налагало да работи с мутиращи гласове и ще те посъветва най-добре как да постъпиш. А и гласът ти се променя през този период и може да преминеш от една гласова партия в друга след като мутирането отмине.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.