Jump to content
Българският форум за музиканти

rock fan

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

rock fan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Тия китари са в нас откакто се помня , те са на баща ми и са купувани когато е бил на моите години някаде 80-85 година Едната от ляво кремона на която аз свиря и я пускам кам компа ,а другата според тате е купувана от русия доста по лека е от кремоната и има някак си по хубав звук от този на кремоната макар и да е спукана Още от малък си играя с тях колко стуни съм скъсал по едно време дрънках със стотинки по тях. но от 2-3 месеца започнах да тананикам някои мелодиики и така в последствие да ги свиря и така.........
  2. Като слушам нещо и горе долу го пресаздавам,това ми се видя лесно............ Обаче свиря само на една струна ...... това е въпрос на тренингсигорно .
  3. Тои тате ми показа как да настроивам 2 струна спрямо първа а другите си ги настроих по програмата фбокс. Да класическа китара. Като цъкнах на линка истеглин нещо но с какво да го отворя някакав формат гп3 ?
  4. Здравеите още от лятото почнах да се заигравам с китарите които са били на баща ми ,наскоро открих форума и намерих полезна иформация за това как да свържа китарата към компютъра... е направих го и направих няколко записа : http://cickata.data.bg/store2.data.bg/cick...kyo%20drift.wav http://cickata.data.bg/store2.data.bg/cick...eb%e8%f6%e0.wav http://cickata.data.bg/store2.data.bg/cick...f2%e8%ed%e0.wav http://cickata.data.bg/store2.data.bg/cick...ee%f2%fa%f0.wav Ако може да ми препоръчате някоя лесна мелодия като за мен. Недеите да ми се смеете защото сам много начинаещ
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.