Jump to content
Българският форум за музиканти

Music_niki

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Music_niki

  1. Благодаря ти много това ме интересуваше, много ми помогна. А някой да е запознат с правилата за парче за Евровизия какво трябва да бъде то, с каква продължителност по последни данни от тазгодишното и въобще какви са сроковете за подаването и представянето му за догодина, тъй като не намирам още нищо в интернет по този въпрос?!
  2. Здравейте, имам едно питане, и тъй като не видях подобен вид тема (дано не съм се объркал) бих желал да си го задам тук: Как точно се осъществява процесът за нотиране по всякакви параграфи на едно популярно парче. Моля ако някой може да ми обясни по-подробно ако ли не и по в резюме вариант ме устройва.
  3. Има също така супер яки туториъли и други любопитни нещица в http://audionews.ru регни се там и ще останеш предоволен според мен. ;-)
  4. Здравейте, казвам се Никола Константинов от гр. София съм, и съм завършил НМУ "Л.Пипков" със специалност поп и джаз пеене. Имам висок теноров глас и записвам беквокали към всякакви парчета. Ако някой се интересува и има нужда може да се свърже с мен на тел.0879-056-756. Предварително се извинявам ако има вече такава пусната тема.
  5. Да, такива теми имаше преди доста но както и да е.Аз лично точно това навсякъде пиша, че съм си твърдо зад Shure, Зенхайзер някак си не ме кефят и самата форма на микрофона и звука като че ли.Аз сега съм тръгнал да си купувам точно този Shure PGX 24 Beta 58a и съм твърдо зад него, мисля че си заслужава и е страхотен като модел и качество на звука и изобщо всичко.Затова ти препоръчвам и ти да си вземеш същия, защото и въобще не малко хора звезди пеят с него въобще е страшно известен този модел и той заедно с Shure PGX 24 SM58 са базовите модели на Shure и са най-добрите им!
  6. Да мой човек всичко ми стана ясно, не е нужно да ми казваш че съм дървен философ, малко спазвай благоприличие все пак.И така явно оригинала ще си го разберем, че е такъв по гаранционната карта и там където пише че е сертифицирано и си е наистина Shure, защото наистина и аз съм виждал такива реплики но повече май са на тези с кабела.Не че явно и при тея няма де ама...
  7. Да, същност това не ме притеснява вече защото явно и тея неща вече си се правят там.Точно оня ден видях на моята позната този същия микрофон Shure pgx 24 BETA 58a и като мъ развъртиш капачката там при батериите си пише, че е MADE IN CHINA а иначе си е страхотен микрофона, така че явно си се прави вече там, дано да изпадна сега на хубава оферта и да е за целия свят доставка, че повечете са само за Щатите доставка, което е лошо, но все ще се намери предполагам. ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ, ПУСНАТО ПО ПОГРЕШКА 2РИ ПЪТ.БЛАГОДАРЯ!
  8. Да, същност това не ме притеснява вече защото явно и тея неща вече си се правят там.Точно оня ден видях на моята позната този същия микрофон Shure pgx 24 BETA 58a и като мъ развъртиш капачката там при батериите си пише, че е MADE IN CHINA а иначе си е страхотен микрофона, така че явно си се прави вече там, дано да изпадна сега на хубава оферта и да е за целия свят доставка, че повечете са само за Щатите доставка, което е лошо, но все ще се намери предполагам.
  9. Не бе човек, ти не ме разбра правилно.Естествено въобще не работя в Динакорд или тем подобни магазини.Просто казвам това, понеже вече чух от някой че имало реплики и на тези неща и понеже, и аз искам да си купувам Shure PGX 24 SM 58 и просто исках да разбера вашето мнение, дали въобще сте си поръчвали такива неща от чужбина от ebay и такам.Надявам се сега да си ме разбрал!
  10. Хора това е България все пак, тука какви ли не хора въртят такива измами, че просто ще ви се завърти главата.Това незнам обаче дали важи и за нещата от чужбина в някой чужд сайт, някой може ли да каже дали си е поръчвал микрофон от ebay.com, защото аз в скоро време мисля да направя това.А този сайт уж попринцип си е много известен сайт за всякакви неща и не вярвам там да се въртят разни измамници, но нека сподели някой който си е поръчвал от него и особено микрофон.
  11. Пич, съвсем нормално е с толкова евтини боклуци и даже да го гледаш, че е Philips просто да е боклук.Вземи и си събери така малко повечко пари и си купи нещо свестно и качествено.И то ако си го поръчаш някъде от нета примерно от ebay.com и да ти го доставят ще ти е супер, купи си някой модел на Shure примерно този Beta 58 A или SM58 ги има жични и можеш там да го намериш до към 200 лв. някъде.Така ще знаеш, че ще работиш с нещо наистина качествено и няма да си тровиш нервите с евтините боклуци, които не стига че не струват нищо ами и просто си си дал тея 60 лв. на вятъра.
  12. Дам нещо не е добре, явно много се притесняваш или и аз незнам какво, иначе хубаво пееш, обаче ти трепери много гласа и както казаха другите приминаваш от една тоналност в друга, което хич не е добре, защото един певец трябва да умее много добре и да изпълнява своите песни акапелно без грешки и преминаване в тоналности.Това е от мен, тренирай повече и гледай да не се притесняваш, защото ако искаш да станеш певец трябва да имаш голямо самочуствие и хич да не ти пука от нищо!
  13. Бравос, честит да ти е и със здраве да си го ползваш, всичко най-добро ти пожелавам!
  14. Аз извинявайте също исках да попитам, защото нещо не ми става ясно учим го в момента и в училище по Елементарна теория, та как е възможно питам да има полутонове м/у 3 и 4 степен и 7 и 1 демек ми, фа и си, и до.Тва нещо не ми става ясно, защото попринцип, както виждаме и на пианото м/у тея степени няма черни клавиши т.е. няма полутонове, а как така се смятат например ми и фа е бил Диатоничен 1/2 тон, как става това ако някой може да ми обясни м/у 3 и 4та, 7ма и 1ва степен?
  15. За тези, които се интересуват аз препоръчвам и естрадната българска певица Роберта.Аз лично сега съм при нея, и защото уча при нея в музикалното у-ще там е и преподавателка по поп и джаз пеене.Много е добра, който го интересува да каже да му дам координати!Уроци само в къщи дава при нея и са 15 лв. на час!
  16. И аз попринцип знам, че не е много хубаво да пееш, когато си болен, но аз и тогава въпреки това си пея!
  17. Да, има всякакви такива, а може и едно "дон-дири-дон-дири-дон-дири" и слизаш надолу, като пееш това от "до" до "ла".В този ред с тези сричките "дон-дири-дон" на горния ред:"до", "до", "ре", "ми", "ми", "фа", "сол", "сол" и надолу, "ла", "сол", "фа", "ми", "ре", "до" и вървиш така нагоре! Може също и едно дето се пее с "А" на тоновете- "до", "ми", "сол", "до" втора октава, като задържаш "А-то" на последния тон "до" от втората октава! Успех, дано си ме разбрал!
  18. Добре дошъл, приятно прекарване!
  19. И от мен приятно прекарване с нас и да те питам 1 въпрос:В кой хор си пяла?
  20. Мерси, и аз много се радвам че съм във вашия форум, и сега ще мога и аз с всички вас да си обменяме опит и т.н.!
  21. Да, естествено това е нормално да ти се позавие малко свят, защото с голяма атака и много въздух това означава, че си се прицелил и си изпял вярно и точно правилният тон!
  22. Здравейте на всички! Аз съм от около вече 2,3 седмици тук, но сега реших да си направя тема с моето представяне: 1)Music_niki име:Никола Константинов 2)Възраст:14г. 3)Вашият инструмент/и:пиано 5)Предпочитан музикален стил:слушам почти всякаква музика без метал и рап. 6)Вашият вдъхновител:ми все още, като се замисля май нямам такъв. 7)Странични интереси:рисуване, компютри. 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Много обичам да пея, пея от 11 години в ДВГ "Смехоранчета" и от тази година уча в НМУ "Л.Пипков" със специалност поп и джаз пеене -9 клас.
  23. Еми с:глас, визия, сценично присъствие, техника и опит, това е най-общо казано!
  24. Офф, моля ви кажете ми.Няма ли човек, който да си е купил този модел???
  25. Не аз не пея оперно пеене, а съм с поп и джаз пене, но нито пуша, нито пия, защото знам от много хора че това да пушиш и пиеш много вреди на гласа.Иначе както казвате може да е от физическото състояние на човека, а аз лично не съм никак спортен тип даже въобще не харесвам физическото, но това е вече друга тема!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.