Jump to content
Българският форум за музиканти

trolla

Members
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 Excellent

About trolla

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 10/22/1991

Previous Fields

 • Инструмент
  IRONBIRD

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Почти за всяка снимка. Поне за основни корекции, преоразмеряване + шарпене след него ... И за да не е пост без кадър:
 2. Пролетта идва
 3. trolla

  Slipknot - Sulfur

  Чуци сте!
 4. 2016 година ще свирим в До стандарт от субсубконтра октава ... или евентуално за брутализми дроп Си под тази октава. Да ни слушат животинки Аз па кво си мислих, че имаш шестаци с по-дълга скала от 24-25"
 5. То ако не ползваш по-долните струни за къф чеп ти е аджеба осем струнна. Ако се предназначени за такива неща, каквито думаш щяха да са с по две - три струни ... или като онова ... джент стик То и в джента може да се солира всъщност. А и на мен ми се струва по-логично да е обратното - като ползваш ниските струни да е по-удобно китарата да ти е високо.
 6. trolla

  Ефект за PC

  P.M. имаш ... да кажеш какво точно искаш в записа
 7. trolla

  Ефект за PC

  В ebay има за под 15 лева с доставка. Без марка са и със сигурност по-зле от варианта на Behringer, но за свирене е по-добре от градената ми звукова карта. Най-малкото ... ако не друго ... ще можеш да си свириш през линка и едновременно с това да си слушаш бекинг трак от youtube или друг плеър примерно. Това с вградената карта и asio4all няма как да стане. Шумничко е ... и на моята бройка чистия сигнал "прегаря" ... тоест влиза в червеното и криви. Аз 99% свиря на хай гейн и не ми пречи, защото не се усеща. Като теглим чертата съм доволен. На мой приятел му се падна по-читава бройка май. Мога да запиша нещичко ако на някой му е интересно как е звука с джаджата.
 8. Ако ти се занимава щракни с нещо на фокус по ъглите със и без турбото, че ми е любопитно има ли разлика И честито! Заради многото и хубави аксесоари като този навъдили се за NEX доста ми се ще една такава система И да не е офф топик ... От разходка с Хелиос в парка
 9. Поомеква ли с турбото?
 10. Ей, и ако правите тест да е "на сляпо" По-интересно ще е
 11. Не знам, ама май ще да има разлика като опън на различните марки струни при еднакви размери комплекти. Различни материали, обработка ... знам ли Може да е трудно доловима от свирещия, но смятам, че ще я има. И да не е така пак не си струва задълбаването толкова за в тия калкулатори според мен.
 12. Дърво с мандарини
 13. По-добре го продай и си купи такъв, с който спокойно ще си заглеждаш фенки
 14. Еми трябва ти схема, която да ти праща кратък единичен импулс при натискането на бутон и дори при задържането му. Мисля, че може да се реализира чрез реле за време. При избора на схема обърни внимание, че ти трябва кратко време за сработване. Правиш си отвор в корпуса на процесора, а там закрепяш подходящ конектор. От там с кабели до фуутсуич с два бутона и схемичката с реленцата. Аз така си го представям
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.