Jump to content
Българският форум за музиканти

slaviad

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Не свиря, любител съм

slaviad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. А аз духам и нищо не става, не мога да изкарам звук и съм сигурна, че проблемът не е в дудука...Как се свири на това чудо?? Освен, че трябва да запуша дупките??
  2. Благодаря за съвета ...Намирането на дудук в София не се оказа много лесна работа...успях да намеря само в магазина при Консерваторията. Само дето не мога да изкарам звук от него..сигурна съм, че проблемът не е в дудука Знам, че звуча глупаво и малко двусмислено, но наистиа говоря сериозно! Как се свири на това чудо? Аз нямам намерение да се уча...просто от любопитство..
  3. Здравейте, аз не съм музикантка, но скоро ще пътувам за Лондон и искам да подаря някакъв български музикален инструмент на един мой приятел - саксофонист. Той е доста известен там и талантлив, свири и на кларинет, така че ще се справи. Колебая се обаче какво да му купя - кавал или дудук?? Дудукът ми е по-привлекателен, заради цената, но и кавал бих взела, ако това е по-добрият избор. Моля ви помогнете ми със съвет какъв инструмент да му подаря и откъде да го купя...Държа да е качествен. Нямам идея и как да го избера
  4. Каним всички почитатели на Mark Knopfler & Dire Straits да се присъединят към нас на новосъздадения форум. Адресът е: http://markknopflerbgfans.forumup.com/ На форума има специална секция, посветена на китарите на Mark Knopfler. Поздрави
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.