Jump to content
Българският форум за музиканти

Jordan69

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jordan69

  • Рожден ден 12/20/1969

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Велико Търново

Jordan69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Браво-това е истината-Така се започва!!!!Малко по малко и ще стане работата.!!!!:)
  2. TONY благодаря за това което си ми написал.Това по принцип си е демо запис понеже нямам претенции да съм в час много с програмите за запис,но това за ревърба е така.По въпроса с гамите които свиря в началото и в края наистина може да помисля за промяна.Желая ти много успехи в музикалния бранш!!!Rock on!!
  3. Наскоро записах един инструментал и реших да го споделя с вас.
  4. Отново смяна на стила!Но както очаквах нивото на парчето е много добро.Продължавай в същия дух и занапред!!
  5. Jordan69

    Rock N' Roll

    ...Ако на това му викаш че не си се научил да свириш на тези три акорда Тани,какво ли ще е ако е нещо дето си го научил??...Много ме изкефи изпълнението ти и се надявам по -често да те чувам тук.
  6. Миленския-един от най-талантливите китаристи в Търново и региона.Дръж фронта приятелю ,че малко музиканти останаха като тебе в града,а на нас ни се слуша хубава музика изпълнена от кадърни музиканти като теб.Радвам се ,че се срещаме с тебе в този форум и много успехи за в бъдеще ти желая!!
  7. Петко ще се радвам да се видим на следващата среща а ако е в Мелон още по добре ще се получи.
  8. ...Г-н Савов -кога и къде ще се проведе срещата тази година???Ако знам тази информация със сигурност ще съм там:)
  9. Jordan69

    Broken Heart

    Браво,момчета!!!Едно наистина много добро изпълнение!!!Особенно ми харесва изпълнението на вокала и на китариста!!!Успех занапред!!!
  10. Приятелю,Ultramega...не ме цитираш коректно-аз написах че не са много колегите,които биха изразили положително отношение ако видят ,че някой се справя по-добре от тях самите- имам впредвид Dynamica,a не ,че конкретно в този форум всички биха се изказали отрицателно за колегите музиканти...пък и да си говорим честно ,сигурен съм че си се срещал с явлението -"яростно отричане на някои наистина добри изпълнения и яки парчета"....Допускам ,че всеки човек си има собствен вкус и може да прецени за себе си дали определено парче му харесва или -не...просто моето скромно мнение е че момчетата са направили едно добро парче и са се постарали....и нали знаеш ,че всичко става с времето ,а аз вярвам ,че ако продължат в тази посока и поработят още ,ще направят един добър продукт....И най-накрая- има една такава мисъл- на някой от известните хора беше-:-Понякога е необходима една добра дума,а не хиляди хули, за да се направи нещо добро!!!...А, Иначе всеки има право на собствено мнение....:)Желая ти успехи в музикалните начинания!
  11. Здравейте,пичове!След като прочетох отзивите до тук,реших и аз да си кажа скромното мнение... Парчето определено ми харесва и по точно- инструменталното му изпълнение!!!Струва ми се че за такова динамично парче,вокалите би било добре да са малко по- високи ,което би добавило още динамика в това наистина добро изпълнение!!!...По отношение на стила,бих казал следното: Правете парчета които ще се харесват от слушателите Ви, а не от колегите,защото малко са тези колеги ,които ще Ви кажат откровенно че се справяте много добре и това ще е поради едно или друго съображение от личен характер....Не можах да чуя други ваши парчета понеже в My Space не тръгват при мен,но Ви пожелавам успех и мисля че с такива парчета сте на прав път!!!
  12. .... @Baby Thomas-за другия път ще ти осигуря един вентилатор(за да не получиш някой топлинен удар че лошо ми се пише )...:) .... @sardaesox-за Мейдън позна от първия път,а колкото до записа -ще се вслушам в полезния съвет който ми даде и ще приложа някакъв такъв метод да подобря звука.... ........благодарско за добрите думи-все пак отворен съм към всякакви мнения...
  13. Ще съм благодарен, ако драснете някое мнение за парчето
  14. http://www.esnips.com/doc/ff85faa4-d0e7-49...with-might-main
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.