Jump to content
Българският форум за музиканти

Jordan69

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jordan69

 • Rank
  Навъртащ се
 • Birthday 12/20/1969

Previous Fields

 • Инструмент
  kitara

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Велико Търново
 1. Браво-това е истината-Така се започва!!!!Малко по малко и ще стане работата.!!!!:)
 2. Jordan69

  Нови модели Ibanez 2014

  Браво.
 3. TONY благодаря за това което си ми написал.Това по принцип си е демо запис понеже нямам претенции да съм в час много с програмите за запис,но това за ревърба е така.По въпроса с гамите които свиря в началото и в края наистина може да помисля за промяна.Желая ти много успехи в музикалния бранш!!!Rock on!!
 4. Наскоро записах един инструментал и реших да го споделя с вас.
 5. Jordan69

  Blue shadows

  Отново смяна на стила!Но както очаквах нивото на парчето е много добро.Продължавай в същия дух и занапред!!
 6. Jordan69

  Rock N' Roll

  ...Ако на това му викаш че не си се научил да свириш на тези три акорда Тани,какво ли ще е ако е нещо дето си го научил??...Много ме изкефи изпълнението ти и се надявам по -често да те чувам тук.
 7. Jordan69

  HeartmaN

  Миленския-един от най-талантливите китаристи в Търново и региона.Дръж фронта приятелю ,че малко музиканти останаха като тебе в града,а на нас ни се слуша хубава музика изпълнена от кадърни музиканти като теб.Радвам се ,че се срещаме с тебе в този форум и много успехи за в бъдеще ти желая!!
 8. Петко ще се радвам да се видим на следващата среща а ако е в Мелон още по добре ще се получи.
 9. Новият Рок клуб "СЪНРАЙЗ" във Велико Търново предлага сцена за изява на родни рок,хеви,блус ,както и пънк групи.....Клубът разполага с апаратура и озвучител,осветление и около 60 седящи места.За тези които се интересуват и имат желание да забият на живо в клуба:-Телефона за информация е : 0883 39 77 09-Волен Марков-управител или 0888 99 97 14-също на Волен... Очакваме Ви!!!
 10. ...Пропуснах да уточня:- Рок клуб "Сънрайз" се намира в квартал "КАРТАЛА",улица"Мальовица"№4-това е улицата под кафе"Бианко"!!!Става въпрос за Велико Търново!!!
 11. На 20.11.2010г. във Клуб"Сънрайз"-Велико Търново ще свири група HEATLINE!!!Те ще свирят кавъри ,както и авторска музика(Стилът е Heavy Metal).Входа е 3лв. -начало 21:00ч...Всички почитатели на здравия саунд и музика нека се смятат за поканени!!!...Телефонът за резервации и информация е : 0888 99 97 14-Волен Марков...Клуб "Сънрайз" пожелава много успехи в музикалните начинания на всички съфорумци и на всички почитатели на Рок музиката!!!...Очакваме Ви!!!
 12. ...Г-н Савов -кога и къде ще се проведе срещата тази година???Ако знам тази информация със сигурност ще съм там:)
 13. Jordan69

  Broken Heart

  Браво,момчета!!!Едно наистина много добро изпълнение!!!Особенно ми харесва изпълнението на вокала и на китариста!!!Успех занапред!!!
 14. Jordan69

  Dynamica - Бездна

  Приятелю,Ultramega...не ме цитираш коректно-аз написах че не са много колегите,които биха изразили положително отношение ако видят ,че някой се справя по-добре от тях самите- имам впредвид Dynamica,a не ,че конкретно в този форум всички биха се изказали отрицателно за колегите музиканти...пък и да си говорим честно ,сигурен съм че си се срещал с явлението -"яростно отричане на някои наистина добри изпълнения и яки парчета"....Допускам ,че всеки човек си има собствен вкус и може да прецени за себе си дали определено парче му харесва или -не...просто моето скромно мнение е че момчетата са направили едно добро парче и са се постарали....и нали знаеш ,че всичко става с времето ,а аз вярвам ,че ако продължат в тази посока и поработят още ,ще направят един добър продукт....И най-накрая- има една такава мисъл- на някой от известните хора беше-:-Понякога е необходима една добра дума,а не хиляди хули, за да се направи нещо добро!!!...А, Иначе всеки има право на собствено мнение....:)Желая ти успехи в музикалните начинания!
 15. Jordan69

  Dynamica - Бездна

  Здравейте,пичове!След като прочетох отзивите до тук,реших и аз да си кажа скромното мнение... Парчето определено ми харесва и по точно- инструменталното му изпълнение!!!Струва ми се че за такова динамично парче,вокалите би било добре да са малко по- високи ,което би добавило още динамика в това наистина добро изпълнение!!!...По отношение на стила,бих казал следното: Правете парчета които ще се харесват от слушателите Ви, а не от колегите,защото малко са тези колеги ,които ще Ви кажат откровенно че се справяте много добре и това ще е поради едно или друго съображение от личен характер....Не можах да чуя други ваши парчета понеже в My Space не тръгват при мен,но Ви пожелавам успех и мисля че с такива парчета сте на прав път!!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.