Jump to content
Българският форум за музиканти

Apis

новаци
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    гласни струни

Contact Methods

  • AIM
    regina_clara_11
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София
  • Interests
    Музика , Литература , Древни езици , История , Езотерика , Астрология :)

Apis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Стана ми интересно и реших да попитам - какво е вашето мнение относно зависимостта на гласа и музикалността като цяло във връзка с наследствеността - дали това са природни дадености от родители, дали уникална собствена даденост или нещо,което се научава в хода на естественото индивидуално развитие?
  2. А защо няма вариант полезно и опасно? Суровите яйца са си опасни,защото не са минали през термична обработка. Аз лично мисля,че има и други начини човек да си подпомогне хубавото пеене - с адекватни грижи, внимание, любов към гласа и най-важното - правилната техника и добрата почивка!
  3. Здравей!Може да имаш проблеми с гласа поради доста и разнообразни причини принципно,например пренатоварване,настинка или грип,при което гласът обикновено пада, както и от времето.Най-добре е да се консултираш с личния лекар или със специалист по УНГ.Успех!
  4. Не пуша , не пия и чакам да ми поникнат крилца Иначе по темата - то май и да не си пушач , като ти димят наоколо е ужас
  5. Apis

    Апитерапия

    Благодаря !
  6. Apis

    Апитерапия

    Страхотна тема ! А как се прилага апитерапията при фарингит ?
  7. Apis

    Добра опора

    аз попринцип полагам доста усилия , но пък вие ме убедихте , че може би не са достатъчни и трябва още ... ще ви послушам , благодаря за отзивчивостта !
  8. Най - често на български , в някои случаи - италиански
  9. Apis

    Добра опора

    Здравейте!Имам проблем - ходя на уроци от известно време , четох и търсих доста информация по въпроса , но все пак не разбирам как се постига наистина стабилна опора при пеене . Знам , че въздухът е основното и се старая да го използвам , обаче в един момент просто усещам , че не съм никак стабилна , вследствие от което тонът се качва в гърлото и звуча като оскубано пиле Някакви съвети , помощ ? Благодаря предварително !
  10. Apis

    За пеенето?

    ами ходя на уроци , обаче нещо не ми се получава , трудно ми е тва с гърлото .... ама айде преставам ,че ставам нагла
  11. О колко сладко... много музикално коте
  12. Apis

    За пеенето?

    е за гърлото ( а тва как става , мъча се и не мога да го отпусна... ) да е отпуснато - да , обаче все пак ако лицевите мускули са отпуснати , как небцето ще остане високо? съжалявам да глупавите въпроси и за офтопика , обаче съм начинаеща и нещо съвсем се обърках...
  13. Apis

    За пеенето?

    Е то вярно напрежението пречи , обаче пък ако се отпуснеш прекалено , не става ли много трудна работата с високите тонове?
  14. Ами много зле, особено като се окаже , че най-задименото от всички е вкъщи ... но какво да се прави, няма кой да се съобразява
  15. @ Evelariq , благодаря за отговора , сега наистина придобих по-ясна представа . Още веднъж се извинявам за отклонението от темата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.