Jump to content
Българският форум за музиканти

Am-I-Evil

Members
  • Мнения

    261
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Am-I-Evil

  • Рожден ден 12/30/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Jackson® Guitars

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/krivatakirka
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Бургас
  • Interests
    Музика

Am-I-Evil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. С тези винтове нищо не стана - резбата е друга, а "bushing"-ите (диблите) няма начин да се сменят, защото старите са яко захванати и навътре. N.P. - с яко пилене се изгладиха всички язви по старите винтове, обаче пак при малко екшън с флойда и се разтроява. Затова имам едно огромно питане: Възможно ли е захабяването на пружините да пречи на струните да се връщат правилно в строй?
  2. Тоя така и не успях да го взема на сериозно, ами как? Чуй го как говори, направо е плачевен - Laiho ряпа да яде... you know...
  3. Am-I-Evil

    Set за начинаещ

    ^^ Извинявам се за грубата грешка. До автора - някакъв развой, взе ли си вече китара?
  4. @Lumash честито, много добро попадение - умрях от завист , но откъде я взе при положение, че сигурно от около година са спрени от производство? Правопис edit
  5. Т'ва у наше село ли е? http://www.youtube.com/watch?v=IpFczHd7Aqw&feature=feedu
  6. Am-I-Evil

    Cort Или Jackson

    ^ Да, ама е по-скъп и като го гледам, не ми вдъхва повече доверие от корта. Да беше JS30 или 32, щеше да е значително по-добре. Според мене, пич, потърси по-добър корт. П.П.: Искам вече да се слагат наказателни точни (или нещо от сорта) за хората, които спамят с такива безсмислени теми, сигурно само няколко страници по-назад могат да се намерят 15-20 такива теми, а да не говорим колко ни е писнало да ни заливат с това!
  7. Ако не си много сигурен дали няма да се прецакаш, можеш да намериш на старо, често се появяват в раздел Продавам. Иначе според това, което свириш се ориентирай кои модели да търсиш.
  8. Am-I-Evil

    Telesound

    Като не си сигурен, защо не пробваш по телефона, така или иначе магазинът в България е един?! П.П.: Добър избор!
  9. OMG ... : 1. Сложи си стандартен страт гриф с 21 прага, защото тоя джаксънски гриф ще издължиш мензурата и ще прецакаш интонацията на китарата. 2. Allparts Tremol-No би трябвало да свърши работа с тоя флойд или някаква друга подобна система. 3. Заслужава си! За другите не - но за теб лично си заслужава, защото никоя цена не е по-скъпа от моралната/сантименталната.
  10. ^ Пич, никой не живее в инкубатор => има начин без таблатури и редовни уроци при учител. На всичкото отгоре можеш да намериш сума ти школи и пр. , а за постановката съм чувал, че е правилно така, както ти е най-удобно.
  11. Am-I-Evil

    Set за начинаещ

    Ако си забелязал горе се върти един банер на Analgin и Wartime, които ще представят на 6.02 китари Schecter, спонсорирано от Technosound - единственият магазин в България дистрибутор на Schecter. Иди и там, китарите определено са много качествени, а специално тази, която колегата по-горе спомена е много красива и в момента е с намаление. Вече не е като преди години, т.е. за твоите пари има какво добро да се предложи, зависи вече ти какво конкретно търсиш.
  12. ^^ По-правилно и лесно е първо нотите, после таблатурата, въпреки че по мои впечатления много малко китаристи (на ел. китара) въобще не ползват ноти. Аз лично ползвам таблатури вместо ноти и в последствие научих тоновете по грифа, защото свиря метъл и не пречи толкоз, а като си правя песните прилагам скали и прогресии, и успявам, дори и да съм куц в теорията.
  13. Представям си как по средата на биса на някой концерт на театралите Rudess зарязва Continuum-а и отива на solo battle с една ей такава китарка, а Petrucci го гледа ей така П.П.: Интересува ме на тва нещо може ли да се жули слейър, или ще звучат като някой диско ремикс?
  14. Извинявам се, просто не съм го видял.
  15. Пиша ви от GSM-а си и затова в момента разглеждам форума в по-лек, компактен вид, но също така и доста ограничен. Затова бих искал да предложа да се въведе опция, с която да може да се избира, дали да сърфирам във форума в стандартният му вид през GSM. :-)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.