Jump to content
Българският форум за музиканти

Ha4ety

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ha4ety

  • Рожден ден 01/19/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас Китара

Contact Methods

  • AIM
    loveusorhateus
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Асеновград

Ha4ety's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз съм от Асеновград.Броя ли се за пловдивски басист ?
  2. Ha4ety

    Акорди за бас

    Елементарна теория на музиката-това е истината.За да разбереш акордите няма начин да не минеш през това.Трябва да забравиш за свиренето по таблатури.
  3. Ha4ety

    Cort Sjb6fx Fl

    Много благодаря за информацията
  4. Ha4ety

    Cort Sjb6fx Fl

    Здравейте!Моля ви за помощ.В момента си търся фретлес бас и очите ми останаха по този модел.Много бих искал да знам от къде в България мога да я намеря и закупя. http://www.cort.co.kr/english/products/aco...?product_id=201
  5. Здравей ! В този сайт,който знам аз има за всички инструменти.Надявам се да ти свърши работа.Заповядай!Приятно свирене. http://www.lucaspickford.com/trans.htm
  6. Здравейте ! Мисля,че учебника на Парашкев Хаджиев е страхотен.Научих много неща от него.
  7. Не мога точно да определя кое е любимото ми бас соло,но всичките сола,които сум слушал на любимият ми басист Ален Карон са ГЕНИАЛНИ и от самостоятелната му кариера и от годините с UZEB.
  8. Колкото и странно да ми звучеше на мен,наистина скоро за пръв път чух в Джаз Хамонд орган и останах много изненадан,защото до сега хамонд орган бях чувал при рок групите.И именно чух този орган в музиката на виртуозния джаз китарист Wes Montgomery.
  9. Ha4ety

    Stagg

    Здравей!Oтносно за Стага...определено не се срамувам да кажа,че и аз свиря със Фретлес бас на Стаг.Аз мисля,че за тези пари самата китара звучи идеално.Естествено не звучи както един Фендер Джаз бас примерно,ама пък именно за това хората са създали така наречените ученически китари под марката на Стаг,за да са достъпни за всички и да вадят горе-долу добър звук.Китарата ми има абсолютно същата форма като тази на снимката и на мен си ми е удобно,ама пък то си е до човек,не на всекиго може да е удобно.За това има разнообразие.Имам я от една година и всичко й е добре.
  10. Ha4ety

    Блус за бас

    Успех Влад!Добър локинг бас!Блуса е велика музика,аз лично сега се уча на логинг бас и хич не е лесен.Моето мнение е , че не трябва да има таблатури.
  11. Ha4ety

    3 пръста

    Що за тъпа тема!?Именно,защото няма техника за свирене с 3 пръста.Тя самата техника се нарича свирене с пръсти или поне аз не съм чувал техника за свирене с 3 пръста .Няма нужда от техника просто редуваш трите пръста както ти е удоно 1 2 3 2 или 3 2 1 2.Няма за какво да се отвиква да се свири с 2 пръста.Свири така,че самият ти да се чувтваш комфортно.Единствената разлика между свиренето с 2 и 3 пръста е,че с 3 пръста се свири по-бързо.
  12. Много добро изпълнение!Аз лично съм фен на Джако,но тези песни и техника с обертоновете никога не ми е харесвала.Мисля,че фънка от началото,който свириш е много як !
  13. Свиря със струни Warwick и съм доволен пробвах с Fender но изобщо не ми допаднаха засега съм доволен от Warwick но бих искал да си купя La bella
  14. Ha4ety

    Нотите

    Да определено съм съгласен с Разбойник ако човек наистина иска да успее в музиката трябва да може да чето по ноти но Black*Sabbath не си мисли че ако тръгнеш на уроци ще ти е задължение зависи какъв учите избереш и какъв ще е подходът му към теб така че успехи
  15. Ha4ety

    тип свирене на бас

    От изброените имена Джако Пасториъс този човек е бог на ритама освен него мои фаворити са Ален Карон и Пино Паладино
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.